PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/7


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Έκλειψη Ηλίου.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Έκλειψη Ηλίου.

Κριός (21/3-20/4)

Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις θα προβάλλετε προς το περιβάλλον σας αδιαφορώντας αν θα γίνουν αποδεκτά. Μην επιτρέψετε σε κανένα οικογενειακό μέλος ή φιλικό πρόσωπο να παρέμβει ή να επηρεάσει τις αισθηματικές σας αποφάσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Οι πιέσεις απ’ το οικογενειακό περιβάλλον δεν θα λείψουν δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Τολμήστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σας. Ο έρωτας σας βοηθά να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Εκφράζεστε, αποκαλύπτεστε και τολμάτε να ζήσετε με τον άνθρωπό σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να απομακρύνετε τον άνθρωπο σας. Η δραστηριότητα σας θα είναι καλό να στραφεί στις υποχρεώσεις που αφήσατε στο παρελθόν και γενικά σε εκκρεμότητες. Φροντίστε οι πράξεις σας να είναι όσο το δυνατόν πιο νομότυπες.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η διάθεση του συντρόφου σας, επηρεασμένη απ’ την εργασία του, τον φέρνει σε άσχημη διάθεση. Συμπαρασταθείτε του και δείξτε κατανόηση. Η σημερινή ημέρα φαίνεται πως θα κυλήσει ευχάριστα για τους περισσότερους από εσάς, αλλά το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να σας καταβάλλουν κάποιες δυσάρεστες σκέψεις.

Λέων (23/7-23/8)

Πολύ όμορφη η μέρα για τους περισσότερους Λέοντες. Αισθάνεστε πολύ καλύτερα μετά από πολύ καιρό και ερωτεύεστε με την πρώτη ματιά. Σήμερα ίσως κλειστείτε στον εαυτό σας. Νοσταλγία και αναμνήσεις απ’ την παιδική σας ηλικία ίσως σήμερα σας φέρουν συγκίνηση.

Παρθένος (24/8-22/9)

Το ενδιαφέρον σας θα είναι εστιασμένο σε οικογενειακά ζητήματα αδιαφορώντας για τα επαγγελματικά σας. Αναδεικνύεται και πάλι η γοητεία και η ευγενική σας συμπεριφορά. Γοητεύετε για άλλη μια φορά και είστε νικητές στο παιχνίδι της αγάπης.

Ζυγός (23/9-22/10)

Προσπαθήσετε να ωφεληθείτε από τις διασυνδέσεις και την επιρροή συνεργατών, φίλων και συντρόφων. Εκφράστε άφοβα τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται μετά από καιρό έντονες απολαύσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι αυξημένες υποχρεώσεις είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποια στιγμή θα «λυγίσουν» την υπομονή σας δημιουργώντας άγχος και ένταση. Εάν σήμερα αναζητήσετε την ανεξαρτησία σας από τον σύντροφο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα πληρώσετε και το ανάλογο τίμημα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αυξημένη θα είναι σήμερα η διαίσθηση σας που σε συνδυασμό με τη λογική θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε έγκαιρα στις καταστάσεις. Σήμερα θα γκρεμίσετε το φρούριο που είχατε κτίσει και είχατε απομακρυνθεί από το ταίρι σας. Η ερωτική σας ζωή γίνεται συντροφική.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας. Το ενδιαφέρον σας σήμερα θα εστιαστεί στην καριέρα και στους στόχους σας. Το βράδυ θα θέλετε να περάσετε στο περιβάλλον σας τις απόψεις σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Θα νιώσετε αισθηματική ισορροπία μετά από τις αναταραχές. Η έκφρασή σας θα μπορέσει με επιτυχία να προσεγγίσει τον άνθρωπό σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε εφαρμογή ένα οικονομικό πρόγραμμα προκειμένου να αντιμετωπίσετε ευκολότερα τις υποχρεώσεις σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να αποφύγουν ορισμένες εντάσεις και παρεξηγήσεις στο δεσμό τους. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τον τρόπο έκφρασής σας και τις σκέψεις σας, ενώ εσείς καλό θα είναι να αποφύγετε κάθε συζήτηση μαζί τους, ιδιαίτερα εάν πιστέψετε πως θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment