Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καταδίκασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αίγυπτο ο Ευ. Βενιζέλος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σε καταδίκη των τρομοκρατικών χτυπημάτων στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Μενούφια στη βόρεια Αίγυπτο και στο Κάιρο, τα οποία προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον τραυματισμό περισσότερων, προχώρησε με δήλωσή του ο υπουργός Εξωτερικών.

Σε καταδίκη των τρομοκρατικών χτυπημάτων στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Μενούφια στη βόρεια Αίγυπτο και στο Κάιρο, τα οποία προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον τραυματισμό περισσότερων, προχώρησε με δήλωσή του ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «ο αιγυπτιακός λαός και η αιγυπτιακή κυβέρνηση γνωρίζουν ότι μπορούν να υπολογίζουν στην αλληλεγγύη και στην υποστήριξη της Ελλάδας, η οποία αποτελεί έναν σταθερό σύμμαχό τους στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, όπως τονίζεται και στο Κοινό Ανακοινωθέν των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Αιγύπτου και της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη Λευκωσία, στις 29 Οκτωβρίου».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment