PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κασσελάκης: Προτεραιότητά μας είναι να βρούμε ρυθμό


Να χαμηλώσουν τους τόνους κάλεσε τα μέλη του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην «αμφισβητούν την εντιμότητα του κόμματος και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε τη δική μου, ούτε και κανενός άλλου. Την αριστερή ηθική που πρέπει να την τιμούμε με τη συνολική μας εικόνα» υπογράμμισε, σημειώνοντας πως «όπως συμβαίνει με κάθε νέα αρχή, είναι φυσικό να υπάρχουν αρρυθμίες και ορισμένα ζητήματα να απαιτούν διόρθωση στον τρόπο λειτουργίας μας».

Δεσμεύθηκε πως «το κόμμα μας θα λειτουργεί συντεταγμένα, θεσμικά, συλλογικά. Θα λειτουργούμε με βάση το Καταστατικό και τις θέσεις μας» και υπενθύμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκεται «σε μια φάση ανασυγκρότησης και μπροστά σε ένα συνέδριο, και είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις».

Εκτίμησε ωστόσο πως «έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια» και εξήγησε: «Δεν αναφέρομαι στις διαφορετικές πολιτικές απόψεις, ούτε στην πολιτική κριτική. Κι αυτό δεν μπορεί να το αποδεχθεί κανείς, και σε κανένα κόμμα του κόσμου. Να μην είμαστε αυτοαναφορικοί. Από μεριάς μου θέλω να τηρήσω τη θεσμική διαδικασία και θα παροτρύνω για ενότητα. Δεν μ’ ευχαριστεί αυτή η κατάσταση. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα του άλλου είναι ταυτοτικό ζήτημα για εμένα. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια στην κατεύθυνση της ενότητας» τόνισε.

«Προτεραιότητά μας είναι να βρούμε ρυθμό. Σήμερα, κάνουμε ένα πρώτο βήμα, με την ενεργοποίηση του Εκτελεστικού Γραφείου. Γιατί τα προβλήματα είναι εδώ. Και αντίπαλός μας είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης. Πρέπει να σπάσουμε τον κύκλο της εσωστρέφειας, και να βγούμε στην κοινωνία» είπε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment