PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καράογλου: Δεν είχαμε το δικαίωμα να λιποτακτήσουμε


Ανέφερε στο 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, κρατώντας αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ.

«Η κυβέρνηση δεν είναι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ, όλοι ξέρουμε τι συνέβη στο παρελθόν, όλοι γνωρίζουμε τις λάθος πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση» είπε στο 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, κρατώντας αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ. Υπερασπίστηκε, όμως, την απόφαση για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας: «Δεν είχαμε το δικαίωμα να λιποτακτήσουμε και να απογοητεύσουμε τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που περιμένουν να βάλουμε τη χώρα σε μια σειρά».

Ο κ. Καράογλου είπε ακόμη πως η κυβέρνηση «δεν χαιδεύει αυτιά» και βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συντεχνίες. Αλλά, όπως τόνισε, τα αποτελέσματα της πολιτικής των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων να είναι ήδη ορατά. «Πλέον μπαίνουμε στον αστερισμό των θετικών εξελίξεων και αυτό πιστώνεται στη δική μας παράταξη» σημείωσε προσθέτοντας πως η ΝΔ επιλέγει την πολιτική ατζέντα της επόμενης δεκαετίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment