PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κανονικά η προετοιμασία για Ηρακλή, εκτός ο Ντιγκινί


Με ακόμα μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ηρακλή, με παίκτες και τεχνική ηγεσία να μην… ξεγελιούνται από τα προβλήματα του «Γηραιού» και πολύ περισσότερο από της έως τώρα βαθμολογική του συγκομιδή.

Στον Ατρόμητο γνωρίζουν ότι θα παίξουν κόντρα σε μια ομάδα που θα καταθέσει και την ψυχή της για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε αγωνιστικό (μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου) και διοικητικό επίπεδο, λειτουργούν συσπειρωτικά  εντός αποδυτηρίων.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Κορακάκης είναι η δεδομένη απουσία του Νικολά Ντιγκινί, που το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να μένει εκτός για τις επόμενες 15-20 μέρες. Το θέμα είναι ότι ο Γάλλος που αποτέλεσε μία από τις πιο ουσιαστικές μεταγραφές του καλοκαιριού, με τον Ατρόμητο να επικρατεί άλλων ομάδων στη διεκδίκησή του, έχει χάσει μεγάλο έδαφος με διάφορους μικροτραυματισμούς και δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά.

Η κατάσταση δεν περνά φυσικά απαρατήρητη και με δεδομένο τον φτωχό επιθετικό απολογισμό της ομάδας μέχρι τώρα, όσο πλησιάζει η περίοδος του Ιανουαρίου θα τεθεί όλο και πιο ουσιαστικά η συζήτηση πιθανότητας ενίσχυσης στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νικολά Ντιγκινί αποτελεί ένα κεφάλαιο και φυσικά υπολογίζεται κανονικά με το που επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment