PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καλύπτει τον Π. Πολάκη ο υπουργός Υγείας Ανδ. Ξανθός


Κάλυψη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός για την αντιπαράθεση με δημοσιογράφο. «Δεν μπορεί μέσα από αυτή τη συζήτηση και την παραφιλολογία να απαξιώνει το έργο που γίνεται στο υπουργείο με την ολόθερμη υποστήριξη και συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού», τόνισε ο υπουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτού της Ν.Δ. Φωτεινής Αραμπατζή.

Ο κ. Ξανθός υπενθύμισε ότι το επεισόδιο είναι συνέχεια άλλου επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον ίδιο δημοσιογράφο κατά το οποίο έγινε προσβολή με χαρακτηρισμούς κατά του κ. Πολάκη και του ιδίου. Αρχικά ο υπουργός είπε ότι «δεν σχολιάζω καταγγελίες που δεν τεκμηριώνονται ή δεν επιβεβαιώνονται» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί για τα γεγονότα.

Η κ. Αραμπατζή υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει «κουρελόχαρτο» την ελευθεροτυπία και ότι έχει καταστήσει την Ελλάδα από μια δημοκρατική χώρα «σε ολοκληρωτική Τουρκία». «Η προσομοίωση της ελληνικής Δημοκρατίας με αυταρχικά καθεστώτα προσβάλουν την νοημοσύνη», της απάντησε ο κ. Ξανθός.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment