PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κακοποίηση χάσκι στην Αράχωβα – Άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες και οι έρευνες της αστυνομίας συμπεριλαμβάνουν άρση απορρήτου των επικοινωνιών ώστε να βρεθεί ο δράστης της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα.

Μαζί με την άρση του απορρήτου η Αστυνομία λαμβάνει νέες καταθέσεις, αλλά και μεταφορά της σορού στο πανεπιστήμιο Αθηνών για ενδελεχή εξέταση.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι στην Αράχωβα έχει μεταβεί κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που έχει ήδη λάβει κατάθεση, από τον φίλο του ιδιοκτήτη του σκύλου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο τελευταίος φέρεται να είχε πετάξει τη σορό του Όλιβερ σε ένα χωράφι, μέσα σε μια τσάντα απορριμμάτων.

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πηγές, αναμένεται άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστώσουν μέσω των κυψελών κινητής τηλεφωνίας, ποια άτομα βρίσκονταν στο σημείο που κακοποιήθηκε το χάσκι.

Την ίδια ώρα φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλλουν προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης για να μην αποκαλυφθεί ο δράστης. Ήδη έχει ξεκινήσει ένα διαδικτυακό κάλεσμα για μποϊκοτάζ των επισκεπτών στην Αράχωβα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στην Κηφισιά

Peristeri News

«Τσουχτερά» πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Peristeri News

Εντοπίστηκαν μετανάστες σε βραχώδες σημείο της Τήλου

Peristeri News

Leave a Comment