PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Σκανδαλίδης: Ο Γ. Παπανδρέου οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του


Ενοχλημένος με τη στάση που τήρησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη χθεσινή ψηφοφορία εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ενοχλημένος με τη στάση που τήρησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη χθεσινή ψηφοφορία εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, ζητώντας του να ξεκαθαρίσει τα επόμενα βήματά του και κάνοντας λόγο για «παιχνίδια που παίζονται με την ιστορία της παράταξης».

«Οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τη συνολική του πορεία… Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν μου αρέσει εμένα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια με την ιστορία μιας παράταξης», είπε ο κ. Σκανδαλίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι ο κ. Παπανδρέου θα έπρεπε να προσέλθει στην Κ.Ο. του κόμματος και να πει τη γνώμη του για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Τάχθηκε πάντως κατά της διαγραφής του λέγοντας: «Δεν είναι πρέπον να διαγράφεις πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε, ήμουν και κατά της διαγραφής τού Κώστα Σημίτη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment