PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Πολιτικός σεισμός και αδιαμφισβήτητη νίκη


Για «πολιτικό σεισμό» και «αδιαμφισβήτητη νίκη» της Ν.Δ. έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό. Είμαι περήφανος και συγκινημένος» πρόσθεσε, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα της κάλπης δείχνει ότι «οι πολίτες θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας».

Ευχαρίστησε παράλληλα «από καρδιάς τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ανέδειξαν τη Ν.Δ. μεγάλο και αδιαμφισβήτητο νικητή». «Με την ψήφο τους έδειξαν πως αναγνωρίζουν τα σημαντικά βήματα προόδου που έγιναν αυτά τα τέσσερα χρόνια» είπε.

«Τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά: αποδεικνύουν ότι η Ν.Δ. έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή. Αυτό ζήτησαν άλλωστε σήμερα οι ψηφοφόροι με εμφατικό και – θα έλεγα – με απόλυτο τρόπο. Μας ζήτησαν να τρέξουμε πο γρήγορα στον δρόμο της προόδου, για μια Ελλάδα ισχυρή και ασφαλή» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας:

«Ο πολιτικός σεισμός που εκδηλώθηκε σήμερα μάς καλεί όλους να επισπεύσουμε τη διαδικασία για κυβερνητική λύση… Σήμερα κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Θα τον διανύσουμε μαζί, με οδηγό τη γλώσσα της αλήθειας και με ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική, χωρίς αλαζονεία και έπαρση που προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχτώ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment