PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Δέρβος: Η ΟΝΝΕΔ να περάσει στα χέρια των «πολλών»


«Η ΟΝΝΕΔ των νέων που εργάζονται, εξελίσσονται και αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο αποκτά σάρκα και οστά» δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Δέρβος, με αφορμή την εκλογή του.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Δέρβος τόνισε ότι είναι «μεγάλη η τιμή και ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη, όταν εκλέγεσαι πρόεδρος στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, ένα συνέδριο πολιτικό, οργανωμένο, με αξιόπιστες και διαφανείς διαδικασίες και έμφαση στην έκφραση ιδεών και την ανταλλαγή απόψεων».

Ο ίδιος συνεχάρη τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, καθώς και τους νεόυς εκπροσώπους της Οργάνωσης στην Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι η εκλογή τους έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία «αφού προήλθε από μία καθαρή διαδικασία, την οποία ακολούθησε μία ανοιχτή στο κοινό καταμέτρηση, γεγονός που συνέβη πρώτη φορά στην ιστορία μας».

«Αποδείξαμε, από την πρώτη στιγμή, πως, η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει από τα χέρια των “λίγων”, στα χέρια των “πολλών”. Δείξαμε εμπράκτως πως μπορούμε να λειτουργήσουμε οργανωμένα, με διαφανείς διαδικασίες και με πρώτη προτεραιότητα την παραγωγή πολιτικής με ουσία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment