PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Χατζηδάκης: Η Ν.Δ. δεν θα βάλει την υπογραφή της στο ασφαλιστικό


Μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα βάλει την υπογραφή της στο ασφαλιστικό έστειλε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός έχει 153 βουλευτές, μπορεί να προχωρήσει.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να διαφημίσει το κοινωνικό της πρόσωπο με τις καθαρίστριες, ωστόσο, την ίδια στιγμή έχει επιτρέψει να δημιουργηθούν 200.000 παραπάνω άνεργοι και αντίστοιχα λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές.

Σε αυτές τις πολιτικές, σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, επιδιώκει η κυβέρνηση να κάνει συνένοχη τη Ν.Δ.

«Πληρώσαμε τα δικά μας λάθη, πήραμε δικά μας αυστηρά μέτρα, δεν είναι ώρα την ώρα που βλέπουμε μπροστά μας μια ατελέσφορη πολιτική να βάλουμε την υπογραφή μας και σ’ αυτή την πολιτική» είπε.

Σε ό,τι αφορά το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. το χαρακτήρισε ευκαιρία ώστε να δείξει έμπρακτα το κόμμα ότι μένει μακριά από «λαϊκίστικες σαπουνόφουσκες» ότι υιοθετεί τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές και ότι είναι η ευρωπαϊκή μεταρρυθμιστική κεντροδεξιά στην Ελλάδα.

Σχετικά με τον έτερο αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη ανέφερε πως «και οι δυο είμαστε συνυποψήφιοι στη Β’ Αθηνών, και οι δυο έχουμε εκλεγεί από τον κόσμο που ψηφίζει Νέα Δημοκρατία στη Β Αθηνών, παρότι έχουμε διαφορετικό στυλ. Εκείνος είναι πιο μαχητικός, αν θέλετε, εγώ είμαι πιο μετριοπαθής. Αυτά είναι θέματα πολιτικού DNA».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment