PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα του Ατρόμητου στη Λαμία με αντίπαλο την Κηφισιά


Ο Ατρόμητος έδειξε για ακόμα ένα ματς ανέτοιμος αγωνιστικά και σε συνδυασμό με κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο 1ο ημίχρονο, ηττήθηκε με 2-1 από την Κηφισιά στο γήπεδο της Λαμίας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους στη Super League σε όλη την ιστορία τους.

To ματς στην αρχή του πρώτου μέρους κύλησε σε αργό ρυθμό. Η πρώτη φάση έγινε στο 25′ και ήταν για τον Ατρόμητο. Σέντρα του Ντιρκς, κεφαλιά Αντζιέλσκι, η μπάλα κόντραρε στον Τσάπαν και βγήκε κόρνερ. Η Κηφισιά στο 27′ έφυγε στην αντεπίθεση, εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ίλιεφ, όμως ο Μπιφουμά δεν πρόλαβε να εκτελέσει.

Στο 32′ ο Κρίστινσον απέκρουσε σουτ του Ντιρκς από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή και στο 34′ έγινε η κομβική φάση του πρώτου μέρος. Ο Ίλιεφ έβγαλε κάθετη πάσα ο Οζέγκοβιτς πέφτοντας βρήκε τη μπάλα με προβολή, την έστειλε στο κάθετο δοκάρι και διαμαρτυρήθηκε για παράβαση από τον Ντε Μποκ.

Ο διαιτητής Κωσταράς στην αρχή δεν είδε παράβαση, ο VAR τον κάλεσε για «on-field review» και ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε πως ο μπακ του Ατρόμητου έκανε φάουλ στον Σέρβο σέντερ φορ ένα βήμα πριν πατήσει περιοχή και τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, σούταρε με δύναμη, το τείχος άνοιξε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μαρκετζάνι για το 1-0.

Ο Κρις Κόλμαν για να καλύψει την άμυνα του έβαλε τον Αθανασίου, «θυσίασε» τον Γιουμπιτάνα και γύρισε το σύστημα σε 4-4-1. Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ στις καθυστερήσεις όμως δεν τα κατάφερε.

Στο 45+2′ η κεφαλιά του Έρλινμαργκ έφυγε άουτ, στο 45+4′ ο Κρίστινσον έβγαλε με δυσκολία σέντρα – σουτ του Αθανασίου. Στο 45+4′ ο Τσάπαν έκανε λάθος μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος σούταρε άουτ και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Ατρόμητος παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έπαιξε σοβαρά και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Η Κηφισιά άφησε την κατοχή στους Περιστεριώτες και περίμενε την ευκαιρία της σε κάποια αντεπίθεση.

Τελικά το δεύτερο γκολ της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου ήρθε στο 70′ όταν η μπάλα στρώθηκε στον αρχηγό της Κηφισιάς, Αντώνη Παπασάββα, ο οποιίος με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Μαρκετζάνι. Πρώτο γκολ του 28χρονου χαφ στη δεύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην κορυφαία κατηγορία. Ο έμπειρος μέσος θα μπορούσε να βρει δίχτυα και δεύτερη φορά, στο 80′, όμως ο κίπερ των Περιστεριωτών μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 90′ το ματς πήρε και πάλι φωτιά. Ο Αθανασίου εκτέλεσε το φάουλ, απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κρίστινσον και ο Ασεβέδο εξ επαφής μείωσε σε 2-1. Η φάση ήταν οριακή, όμως ο σκόρερ των Περιστεριωτών καλυπτόταν και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Στα επτά λεπτά των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να απειλήσει, ενώ η Κηφισιά θα μπορούσε να σκοράρει για τρίτη φορά. Στο 90+8′ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίνη, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν (66′ Μποτία), Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (66′ Αντούνες), Μπαρμπόσα (74′ Άντερεγκεν), Ίλιεφ (82′ Νίνης), Μπιφουμά (74′ Σάκιτς), Οζέγκοβιτς.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (66′ Κεσχρίντα), Έντερ, Γιουμπιτάνα, Αγκιμπού Καμαρά, Ντιρκς (66′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (72′ Βέργος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment