PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ιστορικό διπλό του Ατρομήτου στη Λιβαδειά


Ο Ατρόμητος πήρε μεγάλη νίκη, για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Λιβαδειά, απέναντι στον τοπικό Λεβαδειακό, με 1-0, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League, με γκολ του Φελίπε Μπρούνο στο 87ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο από τα πρώτα λεπτά, αλλά οι μεγάλες φάσεις έλειψαν από το πρώτο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, αλλά δεν έκανε κάποια μεγάλη φάση. Αντίθετα, απειλήθηκε σε κάποιες φάσεις και χρειάστηκε τη συμβολή του Μίρκοβιτς.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 52′ είχε ευκαρία να σκοράρει, όταν σουτ – κεραυνός του Ουάρντα από τα αριστερά σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Σωτηρίου.

Στο 54ο λεπτό, η ομάδα μας απείλησε ξανά, όταν ο Γιαννούλης από κοντά έκανε την προβολή, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στο 57′ ο Ατρόμητος φωνάζει σωστά για πέναλτι που δεν του δόθηκε αφού ο Τσαμπούρης ανέτρεψε τον Ουάρντα κάτι που δεν είδε ο διαιτητής.

Η ομάδα της Λιβαδειάς στο 69′ έφθασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Νιάσε βρέθηκε απέναντι στον Μίρκοβιτς πλάσαρε, με τον Σέρβο να σώζει, η μπάλα έφτασε στον Σαβαντόγκο ο οποίος έκανε νέο πλασέ με τον Σάκιτς πάνω στη γραμμή να κρατά το μηδέν για την ομάδα μας.

Τελικά, όμως, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κατάφερε να πανηγυρίσει, καθώς στο 87ο λεπτό ο Μπρούνο νίκησε την άμυνα των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στον Ατρόμητο.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Σκουλά βρήκε τον Ατρόμητο να κατακτάει το 8ο διπλό του φέτος, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την Περιστεριώτικη ομάδα. Παράλληλα, νίκησε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες!

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου (84′ Ζαραδούκας), Σουμπίνιο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι, Νιάσε (90′ Καθάριος), Γιακουμάκης, Καραχάλιος (77′ Καλτσάς), Τσαμπούρης, Σαβαντόγκο.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Κιβρακίδης (66′ Βασιλακάκης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ουάρντα (90′ Καρασαλίδης), Ούμπιδες (66′ Ντάουντα), Μάντσον, Μπρούνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment