PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισοπαλία στο Βόλο για τον Ατρόμητο


Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τέσσερα γκολ και αρκετές φάσεις ο Βόλος αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο με 2-2.

Έπειτα από τη νέα ισοπαλία ο Ατρόμητος παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των Playouts της Super League.

Ο Ατρόμητος πήρε δύο φορές προβάδισμα, με τον Βόλο να βρίσκει δύο φορές απαντήσεις και να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2 σε ένα υπέροχο ματς στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Βόλος με τον Ασεχνούν στο 6′ και τον Γκαρσία στο 9′ απείλησε πρώτος αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που έκανε ο Ατρόμητος σε μια αντεπίθεση με τον Αθανασίου στο 18′. Οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει κόρνερ, οι παίκτες του Ατρομήτου έκλεψαν, βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Ανγκιέλσκι να δίνει στον Αθανασίου και αυτός έκανε το πλασέ, να ανοίγει το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ σε επίπεδο Super League.

Ο Ατρόμητος απείλησε ξανά στο 41′ με τον Βαλένσια να κάνει το σουτ, τη μπάλα να κοντράρει κάπου και τον Κόβατς να μπλοκάρει με σχετική ευκολία.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Βόλος κέρδισε πέναλτι όταν ο Αθανασίου ανέτρεψε τον Γκαρσία.

Ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση και ο επιθετικός των γηπεδούχων ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Μαρκετζιάνι μπλόκαρε αρχικά αλλά ο Γκαρσία πήρε το ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Βόλο να απειλεί με τον Ασεχνούν να κάνει ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής και τον Μαρκετζιάνι να διώχνει ακόμα πιο εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Ατρόμητος απάντησε με ένα σουτ του Καμαρά μέσα από την εστία στο 63′ με τον Κόβατς να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 67′ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι όταν ο Ανγκιέλσκι μετά από κόρνερ έκανε την προσπάθεια προς την εστία, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σιέλη και έφυγε έξω. Ο διαιτητής έδειξε κόρνερ αλλά το VAR τον κάλεσε να δει ξανά τη φάση και αφού έγινε αυτό υπέδειξε το πέναλτι. Ο Ανκγιέλσκι ανέλαβε την εκτέλεση του και κατάφερε να νικήσει τον Κόβατς και να δώσει ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ο Σιέλης προσπάθησε να… διορθώσει το λάθος του στο 78′ όταν πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Μαρκετζιάνι έδιωξε εντυπωσιακά τη μπάλα.

Ο Βόλος κατάφερε να φέρει ξανά στο ματς στα ίσια με όμορφο γκολ Γκλάβτσιτς. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο εκτός περιοχής. Ο Σέρβος μέσος πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στο αριστερό γάμα της εστίας του Μαρκετζιάνι που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή με τον Ασεχνούν να μπαίνει στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μαρκετζιάνι εντυπωσιακά απομάκρυνε τη μπάλα.

Ο Ατρόμητος απάντησε με την τελευταία καλή στιγμή του αγώνα όταν σε κόρνερ από τα αριστερά ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Κόβατς απομάκρυνε τη μπάλα.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (89′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο (79′ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (90+3′ Ποπέσκου), Γκαρσία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Γκονθάλεθ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Τριμμάτης, Κούντε (90+4′ Καραμάνης), Καμαρά, Βρακάς (81′ Ρομπάιγ), Ανγκιέλσκι (70′ Βέργος), Βαλένσια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Περιστέρι έγραψε ιστορία – Μεγάλη πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League

Peristeri News

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Περιστερίου 2024 από την Πνευματική Στέγη

Peristeri News

Τελικός για το Περιστέρι στη Βόννη

Peristeri News

Leave a Comment