PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισοπαλία στην αυλαία των πλεί-οφ (1-1)


Παρ’ όλο που ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ είχε τα ηνία του αγώνα, κατάφερε στην επανάληψη να ισοφαρίσει και να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στην εστία του ΠΑΟ.

Παρ’ όλο που ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ είχε τα ηνία του αγώνα, κατάφερε στην επανάληψη να ισοφαρίσει και να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στην εστία του ΠΑΟ.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα, με τον Παπαδόπουλο στο 1’ να βρίσκεται σε θέση για γκολ αλλά το σουτ του από του ύψους του πέναλτι να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Καπίνο.

Συνέχισε να έχει την κατοχή και την υπέροχη στον αγώνα και στο 18 δημιούργησε άλλη μια φάση. Κόρνερ στο 16′ για τον Ατρόμητο από τα αριστερά με τον Καπίνο να μην κάνει καλή έξοδο αλλά η κεφαλιά του Λαζαρίδη έφυγε μόλις έξω από την εστία του Καπίνο.

Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος έκανε σέντρα και ο Αμπέντ από την απέναντι πλευρά κέρδισε Μπρίτο και Τσενάμο και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1.

Οι παίχτες του Ατρομήτου ήθελαν άμεση απάντηση και έτσι στο 22′ της αναμέτρησης ο Ούμπιδες προσπάθησε από μακριά να περάσει την μπάλα πάνω από τον Καπίνο και να τον κρεμάσει αλλά δεν τα κατάφερε με την μπάλα να περνάει μόλις έξω.

Στο 30 ο Ατρόμητος απειλεί και πάλι όταν ο Δημούτσος από το ύψος της περιοχής σούταρε με την μπάλα να φεύγει αρκετά κοντά από την εστία του Καπίνο.

Έτσι οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται.

Δεν μπήκε η ομάδα μας καλά στο δεύτερο μέρος και απειλήθηκε αλλά είχε εκπληκτικό Τσενάμο. Όμως, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55’, με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη στο 56′ που εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία της άμυνας του Παναθηναϊκού στο κόρνερ του Ουμπίντες.

Ο Τσενάμο ήταν απροσπέλαστος στο δεύτερο ημίχρονο αποκρούοντας οποιαδήποτε απειλή εμφανιζόταν. Ωστόσο, την υπεροχή την είχε ο Ατρόμητος και πίεσε πάρα πολύ στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα.

Στο 72′ η ομάδα μας έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ όταν μετά από μπαλιά του Ουμπίδες ο Ναπολεόνι, που πέρασε ως αλλαγή νωρίτερα, βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Καπίνο μπλόκαρε.

Από το 79′ ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες καθώς ο Λαγός που είχε χτυπήσει δέκα λεπτά νωρίτερα ζαλίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ματς.

Στο 86′ ο Παπαδόπουλος μετά από όμορφη πάσα από τον Ναπολεόνι απέφυγε τον Σίλντενφελντ και σούταρε νικώντας τον Καπίνο όχι όμως και τον Κουτρουμπή που πάνω στην γραμμή έδιωξε με το κεφάλι.

Τελικά, ο αγώνας έληξε ισόπαλος και βρήκε τον Ατρόμητο να παραμένει στην πρώτη θέση των πλέι-οφ μαζί με τον ΠΑΟ, με 3 βαθμούς, σε μία αναμέτρηση όπου ο Ατρόμητος απείλησε αρκετά και είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (74’ Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (57’ Ναπολεόνι)

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Αμπέντ (30’ Καρέλης), Ζέκα, Ατζαγκούν (54’ Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελντ, Πέτριτς (65’ Μπεργκ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment