PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα στη Μαδρίτη με τουλάχιστον 17 τραυματίες


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο στη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 17 άτομα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, η elpais.com σημειώνει ότι το περιστατικό έγινε σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό General Pardiñas στην περιοχή Σαλαμάνκα της πρωτεύουσας της Ισπανίας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της έκρηξης, ενώ το γραφείο έκτακτης ανάγκης της Μαδρίτης, ανακοίνωσε πως μόνο τέσσερις τραυματίες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ενώ ένα άτομο βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Παράλληλα, η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να μπουν μέσα στο κτήριο και διασώσουν όσους έχουν εγκλωβιστεί μέσα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έχουν προκληθεί ζημιές, όχι μόνο στο κτίριο, αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονται δίπλα.

Επίσης, τοπικά ΜΜΕ της Μαδρίτης, αναφέρουν ότι η έκρηξη μπορεί να οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου, όμως μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, ενώ συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Leave a Comment