PeristeriNews.gr
Οικονομία

Ικανοποίηση Δ. Μάρδα για το ταξίδι στην Κίνα


Την ικανοποίηση της κυβέρνησης για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κίνα εξέφρασε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Μάρδας, μιλώντας στον Alpha 989.

«Είμαστε ευχαριστημένοι στην κυβέρνηση από το ταξίδι στην Κίνα, ήταν ένα στοχευμένο ταξίδι», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι «ένα σύνολο επιχειρηματιών είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να έρθουν στην Ελλάδα για να δουν τι μπορούν να κάνουν».

Ήδη, όπως είπε ο κ. Μάρδας, έχουν υπογραφεί συμφωνίες για επενδύσεις στον τουρισμό και στα τρόφιμα, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για την κατασκευή 400 κατοικιών στην Κάρυστο και για τουριστικές εγκαταστάσεις στα Σπάτα.

«Εξάγουμε τεχνολογία στην Κίνα. Εταιρεία νανοτεχνολογίας υπέγραψε τρεις – τέσσερις συμφωνίες με Κινέζους. Οι επιχειρηματίες ήταν ευχαριστημένοι. Εφόσον έκλεισε η Cosco και το Ελληνικό, δεν έχουν πρόβλημα να έρθουν οι Κινέζοι», συνέχισε.

Το σημαντικό, όπως ανέφερε ο υφυπουργός, είναι ότι γίνονται στοχευμένες αποστολές. «Όταν υπογράφονται συμφωνίες, φτάνουμε σε ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι το επιθυμητό σε κάθε τέτοια αποστολή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο στο 10,2%

Peristeri News

Πότε θα κλείσουν οι τράπεζες για το Πάσχα

Peristeri News

Φορολοταρία Μαρτίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment