PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΙΚΑ: Χωρίς απογραφή 90.000 δικαιούχοι


Περισσότεροι από 90.000 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, επικουρικής σύνταξης ΕΤΕΑΜ, κύριας σύνταξης ΤΑΠΙΛΤ, καθώς και κύριας σύνταξης ΤΑΠ-ΟΤΕ, δεν απεγράφησαν.

Περισσότεροι από 90.000 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, επικουρικής σύνταξης ΕΤΕΑΜ, κύριας σύνταξης ΤΑΠΙΛΤ, καθώς και κύριας σύνταξης ΤΑΠ-ΟΤΕ, δεν απεγράφησαν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Συγκεκριμένα με βάση τα επίσημα στοιχεία της φυσικής καταγραφής, μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ και μέσω των υποκαταστημάτων του Ιδρύματος απεγράφησαν:

972.866 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

627.263 δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης ΕΤΕΑΜ

2.361 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΤΑΠΙΛΤ

50.601 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΤΑΠ-ΟΤΕ

Αντίστοιχα, δεν απεγράφησαν:

52.189 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

33.960 δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης ΕΤΕΑΜ

222 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΤΑΠΙΛΤ

4.753 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΤΑΠ-ΟΤΕ

Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ διευκρινίζει ότι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 σταμάτησε οριστικά η φυσική καταγραφή μέσω τραπεζών και από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 σταματά και στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Ταυτόχρονα και για όσους δεν απεγράφησαν μέχρι σήμερα, ενημερώνει ότι η φυσική καταγραφή θα επαναλειτουργήσει από 22 Οκτωβρίου 2012, με τους δικαιούχους σύνταξης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΕΤΕΑΜ και του ΤΑΠΙΛΤ να καταγράφονται στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τόπου κατοικίας. Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν ειδική Εντολή Πληρωμής της σύνταξής τους, η οποία θα εξοφλείται στα ταμεία των υποκαταστημάτων. Με τον ίδιο τρόπο, αλλά από τις 26 Οκτωβρίου, θα γίνεται η καταγραφή των δικαιούχων σύνταξης του ΤΑΠ-ΟΤΕ, όπως και η πληρωμή της σύνταξής τους.

Επισημαίνεται τέλος, ότι όσοι συνταξιούχοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΕΤΕΑΜ και του ΤΑΠΙΛΤ προσήλθαν για φυσική καταγραφή στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2012, θα πληρωθούν τη σύνταξή τους στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τόπου κατοικίας τους στις 22 Οκτωβρίου 2012.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Peristeri News

Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας με το μήνα – Πως υπολογίζονται

Peristeri News

Χαμός με τους εκδρομείς του Πάσχα – Μεγάλη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

Peristeri News

Leave a Comment