PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η Υφυπουργός Παιδείας βραβεύει την κυρία Αυγουλέα-Λιναρδάτου


Ο σύνδεσμος ιδιωτικών σχολείων, βράβευσε την ιδρύτρια των εκπαιδευτηρίων ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ και το βραβείο απένειμε η υφυπουργός παιδείας κα Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων που εκπροσωπεί όλα τα Ιδιωτικά Σχολεία της Ελλάδας πραγματοποίησε στις 21.02.2011, μεγάλη εκδήλωση στο ΕΒΕΑ, με αφορμή την παρουσίαση έρευνας του ΙΟΒΕ για την Ιδιωτική Εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση ήταν η κυρία Σταυρούλα Αυγουλέα-Λιναρδάτου, ιδρύτρια της «Σύγχρονης Σχολής Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ», η οποία βραβεύτηκε για την 65χρονη προσφορά της στην Ελληνική Εκπαίδευση.

Το βραβείο απένειμε στην κα Αυγουλέα-Λιναρδάτου η Υφυπουργός Παιδείας κα Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Την έρευνα, στην οποία αποτυπώνεται το σημαντικό έργο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, που αντανακλάται και στις πολύ καλύτερες επιδόσεις των μαθητών των Ελληνικών Ιδιωτικών Σχολείων, όπως αυτές καταγράφονται στον έγκυρο διεθνή διαγωνισμό PISA, προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, Καθηγητής Οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Στουρνάρας.

Τα μεγάλα οφέλη που αποκομίζει η Ελληνική Εκπαίδευση, η Ελληνική Οικονομία αλλά και το Δημόσιο Σχολείο από τη Λειτουργία των Ιδιωτικών Σχολείων, αναγνώρισαν με τις ομιλίες τους η Υφυπουργός Παιδείας κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο τ. Υπουργός Παιδείας και Γραμματέας Σχεδιασμού του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Ευρωβουλευτής Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Leave a Comment