PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η τρομερή προσφορά στα διαρκείας β’ γύρου: Με 6 ευρώ βλέπεις Ατρόμητο!


Μία από τις πιο έξυπνες κινήσεις των τελευταίων ετών ήταν από μέρους του Ατρόμητου η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες του β’ μισού της σεζόν.

Η ομάδα του Περιστερίου πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της και μάλιστα στο β’ γύρο έχει στο «σπίτι» της ματς με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι υπάρχει σίγουρα ένα ματς Κυπέλλου, θεσμός στον οποίο έχει γίνει το πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

Με άλλα λόγια, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχει σίγουρα 9 ματσάρες στο Περιστέρι και πιθανότατα 10, εφόσον υπολογίσει κανείς ακόμα ένα ματς Κυπέλλου, εφόσον ολοκληρωθεί η πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν κάποιος θέλει να πάρει διαρκείας για το β’ μισό στην 7 που κοστίζει 60 ευρώ, τότε θα είναι σαν να πληρώνει 6 ευρώ ανά παιχνίδι, κάτι ασύλληπτο αν αναλογιστεί κανείς για τους στόχους που έχει το φετινό σύνολο.

Αναλογικά στις θύρες 2 και 4, το κόστος βγαίνει 10 ευρώ ανά παιχνίδι και στη θύρα 3 20 ευρώ.

Οπότε, όσοι πιστοί ακόμα και τώρα μπορούν να προσέλθουν… Είπαμε, φέτος στο Περιστέρι γράφεται ιστορία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για τον δεύτερο γύρο ανακοινώνει η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλοντας την πιο ενισχυμένη παρουσία του κόσμου στις εντός έδρας αναμετρήσεις του δευτέρου γύρου της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις μέσα στο 2017 και βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της. Στη δύσκολη συνέχεια χρειάζεται τη σταθερή παρουσία του κόσμου της στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος αντιλαμβανόμενη τόσο τις δύσκολες εποχές αλλά και την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, δημιούργησε σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές εισιτήρια διαρκείας για όλους τους υπόλοιπους αγώνες μέσα στο 2018.

Μέσα στα παιχνίδια εντός έδρας βρίσκονται και τρία πολύ σημαντικά ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μεταξύ των άλλων αγώνων για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 16:00 με 20:00.

Ομοίως και τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 οι εκδόσεις θα πραγματοποιούνται από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τη διαχείριση στη Θύρα 2 και θα είναι απαραίτητα ο αριθμός ταυτότητας και ΑΜΚΑ του ατόμου που επιθυμεί το διαρκείας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment