PeristeriNews.gr
Οικονομία

Η συντονισμένη επιχείρηση της ΑΑΔΕ ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου


Μια συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων, σε 651 σημεία, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, πραγματοποίησαν 100 ομάδες ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ επιχειρήσεις των κλάδων παραγωγής και εμπορίας γλυκισμάτων και αρτοσκευασμάτων (ζαχαροπλαστεία κλπ), εμπορίας φυτών και ειδών δώρου (ανθοπωλεία), παροχής καλλωπιστικών υπηρεσιών (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής), λιανικού εμπορίου ενδυμάτων και υποδημάτων, εμπορίου κοσμημάτων, καθώς και εστίασης.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος περισσότερες από 100 ομάδες ελεγκτών, με κεντρικό συντονισμό από την Αίθουσα Επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ.

Οι έλεγχοι, αυτή τη φορά, έδειξαν μεγαλύτερη συμμόρφωση σε σχέση με το παρελθόν. Σχεδόν τα 3/4 των επιχειρήσεων εφάρμοζαν κανονικά τον νόμο, εκδίδοντας και διαβιβάζοντας αποδείξεις.

Εντοπίστηκαν 182 επιχειρήσεις με φορολογικές παραβάσεις, με το ποσοστό παραβατικότητας να φτάνει στο 28%. Σε 6 από αυτές, σε Αττική, Πάτρα, Ρόδο και Κομοτηνή, μπήκε λουκέτο για 48 ώρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

32,7 εκατ. τουρίστες ήρθαν στην Ελλάδα το 2023

Peristeri News

Τα τσουχτερά πρόστιμα αν δεν διασυνδεθούν έγκαιρα ταμειακές με POS

Peristeri News

Σε λειτουργία το νέο site της ΑΑΔΕ

Peristeri News

Leave a Comment