PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η Συμμορία των ξανθών γυναικών που «γδύνουν» τη Βραζιλία!


Από όμορφες, εντυπωσιακές και κυρίως τετραπέρατες ξανθές αποτελείται μια σπείρα στην Βραζιλία.

Από όμορφες, εντυπωσιακές και κυρίως τετραπέρατες ξανθές αποτελείται μια σπείρα στην Βραζιλία. Μάλιστα η θηλυκή μαφία έχει τον τίτλο « Συμμορία των ξανθών» και παρότι κάποιες από τις λάτρεις του οξυζενέ, έπεσαν στα δίχτυα της αστυνομίας, οι περισσότερες παραμένουν ελεύθερες.

Οι άκρως επικίνδυνες κακοποιοί απαγάγουν γυναίκες την ώρα που βγαίνουν αμέριμνες από μεγάλα εμπορικά κέντρα στο κέντρο της πόλης ή στα πλούσια προάστια του Σάο Πάουλο. Τις πηγαίνουν με την απειλή όπλου στο κοντινότερο ΑΤΜ και αφού τις αναγκάζουν να βάλουν το pin τους, τους κλέβουν όλα τα χρήματα.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα επέλεγαν μια από την συμμορία να μοιάζει με το θύμα και έτσι πήγαιναν και έκαναν και τα ψώνια τους με την πιστωτική του κάρτα στα μαγαζιά.
Ο επικεφαλής του τμήματος απαγωγών της αστυνομίας: «Οι ξανθιές είναι νεαρές, καλλιεργημένες γυναίκες υψηλού επιπέδου, που άνηκαν συνήθως στη μεσαία τάξη κι έκαναν εντύπωση με το προσεγμένο τους ντύσιμο. Μιλάνε πορτογαλικά κι αγγλικά, ενώ κάποιες απ’ αυτές έχουν σπουδάσει σε χώρες του εξωτερικού».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κίνα: Εκτόξευσε διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Peristeri News

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου

Peristeri News

Leave a Comment