PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Η σπίλωση του ονόματός μου είναι ο μεγάλος μου αντίπαλος»


Για έντεκα χρόνια ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος γιόρταζε την ονομαστική του εορτή μαζί με τους συμπολίτες του αναγγέλλοντας την άφιξη της νέας χρονιάς.

Για έντεκα χρόνια ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος γιόρταζε την ονομαστική του εορτή μαζί με τους συμπολίτες του αναγγέλλοντας την άφιξη της νέας χρονιάς. Φέτος, για πρώτη φορά, περνά τις ημέρες των γιορτών στη φυλακή, μετά την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για τις δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή και για τις ελπίδες για την αποφυλάκισή του. «Είναι μεγάλη η δοκιμασία για εμένα καθώς για πρώτη φορά βρίσκομαι μακριά από την οικογένειά μου αυτές τις γιορτινές ημέρες. Η σπίλωση του ονόματός μου είναι ο μεγάλος μου αντίπαλος».

Όπως ανέφερε «φέτος ήρθαν όλα μαζεμένα». Ο γαμπρός και σύζυγος του αδερφής του έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων. «Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην κηδεία, ούτε να συμπαρασταθώ στην αδερφή μου. Από το Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment