Τεχνολογία

Η Sony Ericsson διαθέτει στην αγορά δύο νέα κινητά που συνδυάζουν Walkman™ με κοινωνική δικτύωση.

Το Zylo™ με Walkman™ και Spiro™ με Walkman™, είναι οι νέες προσιτές συσκευές στην κατηγορία Communication Entertainment της Sony Ericsson.

Η Sony Ericsson κυκλοφόρησε δύο νέες συσκευές που αποτελούν τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς τηλεφώνων Walkman™.

Με πωλήσεις 130 εκατ. τηλεφώνων Walkman™ παγκοσμίως, η Sony Ericsson προσθέτει δύο προσιτά κινητά στο portfolio της – χωρίς να συμβιβάζεται σε ο,τι αφορά τις λειτουργίες τους. Το Zylo™ και το Spiro™ προσφέρουν στους καταναλωτές την καλύτερη μουσική εμπειρία, όπως τους έχει συνηθίσει η σειρά τηλεφώνων Walkman™, και τη συνδυάζουν επιπλέον με την κοινωνική δικτύωση. Από το Twitter™ έως το Facebook™, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν τους φίλους τους με το άγγιγμα ενός μόνο κουμπιού ακούγοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη τους μουσική στο Walkman™ player. Μια ακόμη βασική λειτουργία που διαθέτουν και τα δύο τηλέφωνα είναι το TrackID™ – το οποίο επιτρέπει στους καταναλωτές να βρουν τον καλλιτέχνη και τον τίτλο ενός τραγουδιού που ακούνε όπου κι αν βρίσκονται. Αυτή η λειτουργία αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς μόνο το 2009 πραγματοποιήθηκαν 129 εκατ. αναζητήσεις με το TrackID™.

Το Sony Ericsson Zylo™ και το Sony Ericsson Spiro™ διαθέτουν επίσης τον εργονομικό σχεδιασμό human curvature, ο οποίος πλέον διακρίνεται σε όλη τη σειρά προϊόντων της Sony Ericsson, και ενσωματώνουν επίσης πληκτρολόγιο για ακόμα πιο εύκολη χρήση.

Related posts

Τι κάνουμε αν το κινητό μένει συνεχώς από μπαταρία

Peristeri News

Η νέα αλλαγή στο Messenger

Peristeri News

Το Instagram φέρνει τα Amber Alerts

Peristeri News

Leave a Comment