PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ατρομήτου


Οι ποδοσφαιριστές Σωκράτης Φυτανίδης και Φρανσίσκο Ζουέλα βρέθηκαν σήμερα στο «Ατρόμητος Store» και είδαν από κοντά όλα τα προϊόντα της εταιρίας Hummel ποjavascript:void(0);υ ντύνει από φέτος την ομάδα μας ως Επίσημος Χορηγός Αθλητικού Υλικού.

Οι ποδοσφαιριστές Σωκράτης Φυτανίδης και Φρανσίσκο Ζουέλα βρέθηκαν σήμερα στο «Ατρόμητος Store» και είδαν από κοντά όλα τα προϊόντα της εταιρίας Hummel που ντύνει από φέτος την ομάδα μας ως Επίσημος Χορηγός Αθλητικού Υλικού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου ευχήθηκαν η συνεργασία με τη Hummel να φέρει ακόμη περισσότερες επιτυχίες και φωτογραφήθηκαν με τις νέες φανέλες δίνοντας την ευχή να φανούν γούρικες αν και το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τούτο προοιωνίζει.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης δήλωσε τα εξής: «Η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει ιδανικά και εύχομαι η νέα φανέλα να μας φέρει γούρι και στα άλλα παιχνίδια. Όπως διαπίστωσα και από κοντά τα ρούχα της Hummel είναι πολύ καλά και ποιοτικά και την ευχαριστούμε που αποφάσισε να συνεργαστεί με την ομάδα μας».

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα είπε με την σειρά του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φοράω φέτος την ιστορική φανέλα του Ατρόμητου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων. Η νέα φανέλα που έχει τη σφραγίδα της Hummel είναι πραγματικά εξαιρετική και εύχομαι να μας φέρει πολλές νίκες κι επιτυχίες».

Εκ μέρους της εταιρίας, ο αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα Γιάννης Κυριακός είπε στο atromitosfc.gr ότι: «Είμαστε χαρούμενοι που στο πλαίσιο του promotion της Hummel εντάχθηκε φέτος και ο Ατρόμητος μια πολύ ιστορική ομάδα της Αθήνας αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ελπίζουμε να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, όπως έχει αποδειχθεί από τους πρώτους μήνες, και να ικανοποιηθούν στο τέλος απόλυτα οι δύο πλευρές. Το ίδιο ικανοποιημένοι εύχομαι να μείνουν και οι φίλαθλοι του Ατρόμητου που θα προμηθευτούν τα είδη μας μέσω της μπουτίκ.

Η εταιρία μας αναπτύσσεται ραγδαία με τις συνεργασίες της στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα, όπως με το χάντμπολ, ενώ πρέπει να επισημάνω ότι δεν αρκείται μόνο στον εξοπλισμό συλλόγων αλλά διαθέτει μία εξαιρετική γκάμα ρούχων και παπουτσιών casual, lifestyle και fashion για άνδρες, γυναίκες και παιδιά».

«Έφυγε» ο Βασίλης Πέτρου

Με βαθιά θλίψη η μεγάλη «οικογένεια» του Ατρόμητου πληροφορήθηκε σήμερα το θάνατο του τέως προέδρου του συλλόγου Βασίλη Πέτρου σε ηλικία 60 ετών έπειτα από πολύχρονη ασθένεια.

Ανήμερα της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού αλλά και της επετείου από την συμπλήρωση πέντε χρόνων από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας (14 Σεπτεμβρίου 2006 με τη Σεβίλλη στο γήπεδο της Ριζούπολης), ο Βασίλης Πέτρου άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας κι ενώ τις τελευταίες μέρες είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον.

Από μικρό παιδί φίλαθλος της ομάδας,πρόεδρος των οργανωμένων φιλάθλων κι έπειτα πρόεδρος της ιστορικής «διοίκησης των φιλάθλων» ο Βασίλης Πέτρου πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στο σύλλογο. Σε μια πολύ κρίσιμη γι’ αυτήν καμπή μαζί με άλλα στελέχη των οργανωμένων και μη φιλάθλων, εκ των οποίων και το τωρινό μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Βασίλης Καρακατσάνης, ανέλαβε τη προεδρία του Ατρόμητου την περίοδο 1987-88 όταν η ομάδα υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική και μέσα σε ένα χρόνο τη βόήθησε να επιστρέψει πάλι στη Β’ Εθνική.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Πέτρου. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 16.30 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο νεκροταφείο Περιστερίου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα εκπροσωπηθεί από αντιπροσωπεία της διοίκησης, θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του ενώ στο ματς με τον Παναθηναϊκό αποφασίστηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Στη φωτό-ρετρό, ο Βασίλης Πέτρου διακρίνεται ακριβώς στο κέντρο να υψώνει τη γροθιά του και να πανηγυρίζει μέσα στα αποδυτήρια την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική μαζί με παίκτες και φιλάθλους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment