PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η ομάδα ήθους Α.Ο. Περιστερίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη εκπροσώπων της ΕΠΣΑ, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων , αντιδημάρχων, δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων, προέδρων συλλογών, αθλητών και φίλων του συλλόγου, ο Α.Ο Περιστερίου έκοψε την πίτα του σε μια λαμπρή γιορτή.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην μεγάλη επιτυχία του συλλόγου να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο ήθους κάτι που όλοι στις ομιλίες τους ανέφεραν με πρώτο τον Δήμαρχο, όπου τόνισε το πόσο υπερήφανος αισθάνθηκε όταν προ ολίγων ημερών στην εκδήλωση της ΕΠΣΑ ο Α.Ο. Περιστερίου τιμήθηκε για αυτή την διάκριση.

Στην αναφορά του ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστασόπουλος εξήρε την προσπάθεια όλων όσων ασχολούνται με τον σύλλογο, αναφέρθηκε στην σωστή λειτουργία των ακαδημιών όπου πέρα από την τεχνική του ποδοσφαίρου διδάσκεται το ήθος και ο σεβασμός και ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να γίνουν αρωγοί στη μεγάλη αυτή προσπάθεια για την εξάλειψη της βίας.

Τιμητικές διακρίσεις έδωσε το Δ. Σ του συλλόγου:

• Στον πρόεδρο του ΑΟΔΗΠ κ. Χιώτη Δημήτρη για την προσφορά του στον αθλητισμό του Περιστερίου. Την πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Αναστασόπουλος.
• Στο βετεράνο και επί πολλά έτη αρχηγό του Α.Ο. Περιστερίου, Τζοβανη Αρτέμη. Την πλακέτα παρέδωσε ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης
• Στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Τσίγκο Παναγιώτη και Κούτρη Παύλο για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ. Τις πλακέτες έδωσαν ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης κ. Φώτης Κουγιουμτζής και ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Λώλος Βασίλειος αντίστοιχα.
• Τέλος πλακέτα στον πρώτο σκόρερ της Α’ Κατηγορίας κατά την περσινή περίοδο Σάββα Ηλιάδη παρέδωσε η πρόεδρος του Ν.Π.Π.Δ κ. Ξένια Κορόγιαννη.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση έκλεισε με μια μικρή δεξίωση με πολλές ευχές για ένα καλύτερο αύριο τόσο για την χώρα μας όσο και για τον αθλητισμό

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment