PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η λύσσα του Μανούσου και η επιβράβευση του Κάναντι


Σε… ευλογία εξελίσσεται η παρουσία του Γιώργου Μανούσου στο φετινό ρόστερ του Ατρόμητου.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει σημαίνοντα ρόλο τόσο στο αγωνιστικό πλάνο του Νταμίρ Κάναντι, όσο και στα αποδυτήρια, αφού πλέον με τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, είναι και ένα… μηχανάκι πολυτελείας στην μεσοεπιθετική γραμμή. Τρέχει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και σε όποια θέση του ζητηθεί, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τη χρησιμοποίησή του ως αριστερό μπακ στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μέχρι το ματς με τη Λαμία δεν είχε πετύχει κάποιο γκολ, παρά το γεγονός ότι το έψαχνε από την περίοδο των φιλικών και παρά την αφλογιστία του, ο τεχνικός της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι δεν έχασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.

Τον προτίμησε παρά την παρουσία του Ντάουντα, στήριξε (και στηρίζει) πολλά πάνω του για την άσκηση πίεσης στην αντίπαλη άμυνα και παράλληλα τον επιβράβευσε για την εικόνα του στις προπονήσεις.

Ο Αυστριακός ποτέ δεν ανησύχησε για την αποχή του από τα γκολ και τελικά ο Μανούσος τον δικαίωσε, δικαιώνοντας όμως πρώτα απ’ όλα και τον ίδιο του τον εαυτό για τη διάθεσή του, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment