PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου


Η πληθωρική παρουσιάστρια ανακάλυψε ότι με τον – πρώην – σύζυγό της, τους χωρίζουν αγεφύρωτες διαφορές.

Η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Kim δεν αφήνει κανένα περιθώριο επανασύνδεσης – τουλάχιστον επισήμως – αφού μετά από 2.5 μήνες, η πληθωρική παρουσιάστρια ανακάλυψε ότι με τον – πρώην – σύζυγό της, τους χωρίζουν αγεφύρωτες διαφορές.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση και το έγγραφο του διαζυγίου, το οποίο μάλιστα δημοσιοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, η Kardashian πήρε τα μπογαλάκια της και «την έκανε» για Αυστραλία.

Η φρεσκοχωρισμένη τηλεπερσόνα εθεάθη χωρίς την βέρα της στο αεροδρόμιο του Los Angeles. Απλά ντυμένη, με τζιν, λευκό μακό και δερμάτινο jacket, δεν έκανε απολύτως καμία δήλωση, ούτε όμως προσπάθησε να «κρύψει» τα γυμνά της χέρια από τις κάμερες. Πάνε τα μονόπετρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ, τα βραχιόλια με τα μονογράμματα και τα πανάκριβα κολιέ.

Αφού λοιπόν πήρε «αγκαλιά» τα δώρα του γάμου, τα κοσμήματα, αλλά και τα ασύλληπτα έσοδα που της απέφερε ο γάμος της στα τέλη του καλοκαιριού, αποφάσισε να μιλήσει στο Entertainment Weekly για για την επίμαχη στιγμή του διαζυγίου: «Μετά από πολλή προσωπική σκέψη, πήρα την απόφαση να δώσω τέλος στον γάμο μου. Ελπίζω να γίνει κατανοητό από όλους ότι αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Νόμιζα ότι αυτό θα διαρκέσει για πάντα, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν συχνά όπως τα θέλουμε και όπως τα περιμένουμε. Παραμένουμε πολύ καλοί φίλοι και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας τον άλλο».

Ορίστε. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Πώς να είναι αγάπη μου με τόσο ντόρο και κυρίως με τέτοια έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα, φωτογραφίες και προϊόντα που κυκλοφόρησαν στην αγορά ακόμη και με το όνομά σου;

Την ίδια στιγμή, τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου για τον γάμο της με τον Kris Humphries «οργιάζουν» ότι η τελετή δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα καλοστημένο κόλπο, ούτως ώστε το ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε η Kim να αποσπάσει τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και ο σύντροφός της να τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα επάνω του ως αθλητής.

Εκείνος πάντως φορά ακόμη την βέρα του. Ακόμη και χθες το απόγευμα, όσοι τον είδαν να φθάνει στο γυμναστήριό του σε περιοχή της Minnesota, διαπίστωσαν ότι δεν έχει αποχωριστεί ακόμη το δαχτυλίδι του γάμου του. Δεν έχει κάνει, δε, καμία ανάρτηση στο facebook ή το twitter σχετικά με τα προσωπικά του, όπως έκανε παλιότερα.

250.000 δολάρια ήταν τα ΗΜΕΡΗΣΙΑ κέρδη από τον γάμο της Kim Kardashian και του Kris Humphries, που μετά από 72 ημέρες «σχόλασε» και επισήμως.

Αυτή είναι η αίτηση διαζυγίου της Kim Kardashian

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment