PeristeriNews.gr
Οικονομία

Η Indesit Company σας γεμίζει το ψυγείο…


Φέτος το καλοκαίρι επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα των ψυγειοκαταψυκτών

Φέτος το καλοκαίρι επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα των ψυγειοκαταψυκτών No Frost Indesit και Hotpoint αυτόν που σας ταιριάζει και η Indesit Company σας γεμίζει το ψυγείο σας με τα πρώτα ψώνια.

Ο όμιλος Ηλεκτρικών Συσκευών Indesit Company Hellas στηρίζει τον καταναλωτή και προσφέρει με κάθε αγορά ψυγειοκαταψύκτη No Frost Hotpoint και επιλεγμένων μοντέλων Indesit, μια δωροεπιταγή αξίας 50€ για αγορές στα σούπερ μάρκετ του ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι ψυγειοκαταψύκτες τόσο της Hotpoint όσο και της Indesit, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα της συντήρησης τροφίμων χάρη στην νέα τεχνολογία διάχυσης του αέρα που διαθέτουν. Ο εργονομικός τους σχεδιασμός έρχεται να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτηση του σύγχρονου καταναλωτή και σε συνδυασμό με τη χαμηλή ενεργειακή τους κατανάλωση, τους καθιστά την ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι.

Επισκεφτείτε σήμερα και μέχρι τις 4 Αυγούστου 2012 το κοντινότερο σας κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών, αγοράστε ένα από τους ψυγειοκαταψύκτες Νο Frost Hotpoint ή Indesit και βγείτε διπλά κερδισμένοι αφού θα εξασφαλίσετε μια δωροεπιταγή αξίας 50€ για τις αγορές σας από τα ΑΒ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Indesit Company.

Η Indesit Company διαθέτει μια μεγάλη γκάμα λευκών οικιακών συσκευών και μέσα από τις δύο μάρκες της, καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.

Την Ιndesit, που προσφέρει καινοτόμες, οικονομικές, και αξιόπιστες λύσεις για να απλοποιεί την καθημερινή ζωή των καταναλωτών, και την Hotpoint, που συνδυάζει τέλεια παρελθόν και μέλλον για να σηματοδοτήσει τη δημιουργία μιας νέας γενιάς συσκευών που είναι εργονομικές, έξυπνες και διαθέτουν εκλεπτυσμένο Ιταλικό στυλ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας: www.indesit.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο στο 10,2%

Peristeri News

Πότε θα κλείσουν οι τράπεζες για το Πάσχα

Peristeri News

Φορολοταρία Μαρτίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment