PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Η Γαλλίδα ηθοποιός Λεά Σεϊντού θετική στον κορωνοϊό


Θετική διεγνώσθη στον νέο κορωνοϊό η γνωστή Γαλλίδα ηθοποιός Λεά Σεϊντού, σε εξετάσεις που έκανε στο Παρίσι, ενόψει προγραμματισμένων εμφανίσεών της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Το κινηματογραφικό αυτό Φεστιβάλ που ξεκίνησε στις 6 Ιουλίου και έχει, μέχρι στιγμής, προσελκύσει αστέρες από ολόκληρο τον κόσμο, παρά τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω της υγειονομικής κρίσης, είχε ματαιωθεί το 2020 εξαιτίας της πανδημίας της COVID-19.

Φέτος πραγματοποιείται εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων της πολύ μεταδοτικής παραλλαγής Δέλτα του νέου κορωνοϊού στη Γαλλία, αν και οι εμβολιασμοί αυξάνονται επίσης και οι διοργανωτές του Φεστιβάλ υποβάλλουν σε αυστηρούς ελέγχους τους παρευρισκόμενους.

Η Γαλλίδα ηθοποιός Σεϊντού είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, καθώς συμμετέχει σε τέσσερις ταινίες που θα προβληθούν, εκ των οποίων τρεις διαγωνίζονται, μεταξύ των οποίων η ταινία του Γουές Άντερσον «The French Dispatch», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα.

Το Variety επικαλείται εκπρόσωπο της Σεϊντού, ο οποίος επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον ιστότοπο του περιοδικού, ότι η ηθοποιός εξετάστηκε και βρέθηκε θετική στον νέο κορωνοϊό, μολονότι έχει εμβολιαστεί πλήρως, και είναι ασυμπτωματική. Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι θα παραμείνει σε καραντίνα προς το παρόν.

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ, οι οποίοι βοήθησαν να στηθεί κέντρο διεξαγωγής δωρεάν τεστ σιέλου για την COVID-19 κοντά στο σημείο στο οποίο οι αστέρες πλησιάζουν στο κόκκινο χαλί, δήλωσαν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για «συρροή κρουσμάτων στις Κάννες».

«Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι που παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ εξετάστηκαν την Παρασκευή και κανένας δεν ήταν θετικός στον νέο κορωνοϊό», δήλωσε εκπρόσωπος.

Αστέρες του Χόλυγουντ, μεταξύ των οποίων ο Ματ Ντέιμον, ταξίδεψαν στη Γαλλία για το Φεστιβάλ, αν και η συνολική συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση είναι μειωμένη σε σύγκριση με αυτή των προηγούμενων ετών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment