PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Η Ελλάδα εγγυάται για την ανεξαρτησία της Κύπρου»


«Η Ελλάδα εγγυάται την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και την ελευθερία της Κυπριακής Δημοκρατίας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Η Ελλάδα εγγυάται την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και την ελευθερία της Κυπριακής Δημοκρατίας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο ενώ πρόσθεσε ότι όποιες κι αν είναι οι δημοσιονομικές ή οικονομικές δυσκολίες, η Ελλάδα θα είναι δίπλα στον κυπριακό Ελληνισμό.

Σε ό,τι αφορά στις οικονομικές δυσκολίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ο υπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε για μια ακόμη φορά».
Ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι με την επίσκεψη του στην Κύπρο ξεκινά μια σειρά περιοδειών στο εξωτερικό ως υπουργός Άμυνας. «Ξεκινώ αυτό το γύρο περιοδειών από την Κύπρο για λόγους ουσιαστικούς, λόγους ψυχής, λόγους καρδιάς», υπογράμμισε.

Μετά το Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Χριστόφια, ο υπουργός Άμυνας μετέβη στο στρατιωτικό κοιμητήριο του Τύμβου Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου κατέθεσε στεφάνια για τους πεσόντες Έλληνες και Ελληνοκύπριους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment