PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ελβετική «σφαγή» στο Νιούκαστλ για τον Ατρόμητο


Η συγκλονιστική εμφάνιση του Ατρόμητου στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» δεν συνοδεύτηκε από μία ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η συγκλονιστική εμφάνιση του Ατρόμητου στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» δεν συνοδεύτηκε από μία ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα μας έχασε με 1-0 από τη Νιούκαστλ, αλλά επιστρέφει στην Ελλάδα με το κεφάλι ψηλά και παράπονα από τη διαιτησία, καθώς έπρεπε να έχει καταλογιστεί υπέρ του Ατρόμητου τουλάχιστον ένα πέναλτι.

Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς κοίταξαν στα μάτια την αγγλική ομάδα, δε φοβήθηκαν τη φανέλα και ειδικά στο δεύτερο μέρος έκαναν σπουδαία εμφάνιση, αφού πίεσαν, έβγαλαν φάσεις, απείλησαν και έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Κομβικό σημείο του ματς ήταν η φάση του 43’, όταν ο Σουμπίνιο έκλεψε τη μπάλα μετά την ασθενή απόκρουση του Κρουλ στη μικρή περιοχή από το σουτ του Επστάιν και ο βραζιλιάνος ανατράπηκε πεντακάθαρα από τον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ.

Ο Ελβετός Στουντέ, όμως, αντί να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών και να αποβάλει τον Κρουλ, έδωσε κίτρινη κάρτα στον Σουμπίνιο για θέατρο!

Η Νιούκαστλ είχε προηγηθεί με αρκετή δόση τύχης στο 21’, όταν ο Βούκιτς σούταρε από μακρινή απόσταση, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Ιγκέσιας και αφού άλλαξε πορεία, κατέληξε στη δεξιά γωνία του Ιτάντζ. Ο Σουμπίνιο τέσσερα λεπτά αργότερα έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά ο Κρουλ μπλόκαρε το σουτ.

Στο 71’ ο Ιτάντζ απέκρουσε εντυπωσιακά σε σουτ του Ομπερτάν, όπως είχε κάνει και στο 27’ σε σουτ του Μπα, ενώ στο 79’ χάθηκε μία ακόμα τεράστια ευκαιρία με τον Δημούτσο που σούταρε άουτ έπειτα από κόντρα της μπάλας σε σουτ του Ιγκλέσιας.

Στο 86’ ο Στουντέ θα μπορούσε να καταλογίσει ξανά πέναλτι σε ανατροπή του Μπέλιτς από τον Κολοτσίνι, αλλά πάλι επέλεξε την κίτρινη κάρτα για θέατρο!

Νιούκαστλ (Άλαν Πάρντιου): Κρουλ, Κολοτσίνι, Σίμσον, Γουίλιαμσον, Περτς (59’ Ταβερνίερ), Τέιλορ (11’ λ.τ. Βούκιτς), Γκόσλινγκ, Μπιγκιριμανά, Μαρβό (92’ Αμαλφιτανό), Ομπερταν, Μπα.

Στον πάγκο: Χάρπερ, Καμπάιγ, Σισέ, Κάμπελ.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (89’ Κούτσι), Δημούτσος (84’ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν, Σουμπίνιο (75’ Μπέλιτς), Καραμάνος.

Στον πάγκο: Ράντμαν, Ταυλαρίδης, Νάστος, Μπάλλας.

Διαιτητής: Στέφαν Στουντέ (Ελβετία)
Βοηθοί: Σαντρό Πότσι (Ελβετία), Ζαν Ιβ Βιχτ (Ελβετία)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment