• Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Η Ελεονώρα Μελέτη καπνίζει μαριχουάνα στην κάμερα

Peristeri News
Νοέμβριος01/ 2014

Τεράστια προβολή έχει πάρει στα ελληνικά social media μια επιβεβαιωμένα αληθινή φωτογραφία που δείχνει την παρουσιάστρια να καπνίζει ένα τεράστιο τσιγάρο με μαριχουάνα.

Τεράστια προβολή έχει πάρει στα ελληνικά social media μια φωτογραφία από τα «Παραπολιτικά» που δείχνει την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη να καπνίζει ένα τεράστιο τσιγάρο με μαριχουάνα.

Η φωτογραφία δεν είναι ψεύτικη, κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς άναψε ένα «μπάφο» στην Ολλανδία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής #HASHTAG. Το όλο concept της εκπομπής βασίζεται στην «βιωματική έρευνα», όπου ο ρεπόρτερ δεν παρουσιάζει απλά αλλά ζει ο ίδιος τα θέματά του.

«Ναι, δοκίμασα ναρκωτικά στα 35 μου, στο πλαίσιο της βιωματικής έρευνας», λέει η ίδια η παρουσιάστρια, εξηγώντας στο αφιέρωμα που προβλήθηκε για την εκπομπή, ότι στην Ολλανδία η ελεγχόμενη χρήση ουσιών επιτρέπεται σε συγκεκριμένους χώρους, μειώνοντας ραγδαία τον αριθμό των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από τα ναρκωτικά.

Η ίδια, πάντως, καταδικάζει την χρήση ουσιών, κάτι που αναμένεται να δείξει και στην εκπομπή της, ενώ ως άνθρωπος ούτε καν καπνίζει.