Δημοτικά

Η ΔΑΣ Περιστερίου καταγγέλλει παρέμβαση της διοίκησης σε σύσκεψη του Σωματείου

Σε ανακοίνωση της, η ΔΑΣ ΟΤΑ Περιστερίου, καταγγέλλει παρέμβαση της διοίκησης Παχατουρίδη στα εσωτερικά του σωματείου εργαζομένων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Τρίτη 12 Μαΐου και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη συνάντηση του σωματείου μας με τον γιατρό εργασίας με θέμα “άδειες των εργαζομένων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες”, ώστε να ενημερωθούμε και να οργανώσουμε την διεκδίκηση απέναντι στη διοίκηση Παχατουρίδη, που αποκλείει από τις άδειες που δικαιούνται, εργαζόμενους, όπως είχε αποφασιστεί στο τελευταίο ΔΣ του συλλόγου μας την Πέμπτη 7 Μαΐου, έγινε ωμή παρέμβαση της αντιδημάρχου μέσα στα γραφεία του συλλόγου μας.

Η αντιδήμαρχος προσπάθησε να εκδιώξει (!) το γιατρό εργασίας από το χώρο, κάνοντας του υποδείξεις πως η δουλειά του γιατρού είναι στο χώρο του δημαρχείου. Απευθύνθηκε και προς τα μέλη του συλλόγου λέγοντας ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε την διαδικασία  και το πρόβλημα θα το λύσει η διοίκηση (!), δηλαδή αυτή που το δημιούργησε! Η τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο!

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΔΑΣ απέναντι στην απαράδεκτη παρέμβαση της αντιδημάρχου στις συλλογικές διαδικασίες του σωματείου μας και την εργοδοτική τρομοκρατία.

Η αντίδραση της ΔΑΣ για την θρασύτατη παρέμβαση της εκπροσώπου της διοίκησης Παχατουρίδη στα εσωτερικά του συλλόγου όχι μόνο δεν στηρίχτηκε από την πλειοψηφούσα παράταξη της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΣΥΝ.-ΑΝ.), αλλά από τη μια βαρούσαν προσοχές στην αντιδήμαρχο και από την άλλη περίσσευαν ο τσαμπουκάς οι απειλές και οι εντάσεις απέναντι στη ΔΑΣ.

Μπροστά στη γύμνια τους, στην ολοφάνερη σχέση εξάρτησης με τη διοίκηση και τη στείρα επιχειρηματολογία τους, οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές έστησαν τις γνωστές θεατρικές παραστάσεις με χυδαίους χαρακτηρισμούς και ύβρεις απέναντι στη ΔΑΣ για να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα και να αποδείξουν για μία ακόμα φορά στη διοίκηση Παχατουρίδη με ποιανού την πλευρά είναι: παιδιά της εργοδοσίας με περγαμηνές στην αντιμετώπιση των εργαζομένων που αντιστέκονται.

Τέτοιες πλειοψηφίες τις χαίρεται η διοίκηση. Να τις χαίρεται και η παράταξη τους στην ΠΟΕ ΟΤΑ μιας και ο επικεφαλής της ΣΥΝ.-ΑΝ. στο Περιστέρι είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Εμείς τους λέμε: Όσοι στηρίζουν την εκμετάλλευση δεν κατάφεραν με όσους νενέκους και οσφυοκάμπτες και αν τους περιτριγυρίζουν να εμποδίσουν να ακουστεί η αλήθεια των εργαζομένων».

Related posts

Λέσχη Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: 211 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου θα μοιράσει δωρεάν φυτά και εδαφοβελτιωτικό

Peristeri News

Leave a Comment