PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η απάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη στη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ


Μόλις μερικές ώρες μετά την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι, ο Δήμαρχος Περιστερίου έδωσε τη δική του απάντηση.

Χωρίς να ταχθεί υπέρ ή κατά της στήριξης του από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο Ανδρέας Παχατουρίδης τόνισε ενδεικτικά «Στο Περιστέρι και σε εσάς ανήκω μόνο» .

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Δημάρχου Περιστερίου:

«Εδώ και 24 χρόνια, κάθε συμπολίτισσα και  συμπολίτης, γνωρίζει πως την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου την αξιοποιώ για έναν και μοναδικό σκοπό: να βελτιώνουμε καθημερινά την ποιότητα της ζωής και να κάνουμε την πόλη μας πιο ανθρώπινη και λειτουργική.

Από την πρώτη στιγμή, φανατικός υπέρμαχος της ακομμάτιστης τοπικής αυτοδιοίκησης, αρνήθηκα κατ’ επανάληψη προτάσεις να υπηρετήσω άλλα αξιώματα μένοντας σταθερά, εδώ. Στην πόλη της καρδιάς μου, στους δικούς μου ανθρώπους.

Στηv πορεία των τόσων χρόνων δημιουργίας, βασικό μου μήνυμα ήταν και παραμένει ένα: «χωρίς διαχωρισμούς, διακρίσεις και διαιρέσεις ενώνουμε τις ευαισθησίες μας και προχωράμε τα όνειρά μας για μια πόλη ακόμη καλύτερη».

Και οι Περιστεριώτες το αναγνωρίζουν αυτό και στην εκλογική ζυγαριά, μας εμπιστεύονται ποσοστά που αποδεικνύουν πως σε αυτήν την προσπάθεια συνοδοιπόρους έχουμε τους πάντες!

Η δική μας παλέτα χρώματα γεμάτη είναι, γιατί μας τιμούν όλοι με την εμπιστοσύνη τους. Και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όσους εκτιμούν την προσπάθεια που καταβάλλουμε μαζί με τους συνεργάτες μου.

Απευθυνόμενος, λοιπόν, σε κάθε Περιστεριώτισσα και κάθε Περιστεριώτη, ένα θέλω να πω: Στο Περιστέρι και σε εσάς ανήκω μόνο!

Και έτσι θα συνεχίσω: κοιτώντας μπροστά για το Περιστέρι που πρωτοπορεί, που διακρίνεται και όλοι νιώθουμε ευλογημένοι που είμαστε μέρος αυτής της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment