PeristeriNews.gr
Πολιτική

H Μαρία Συρεγγέλα στο πλευρό των νέων επιστημόνων


Μια διαφορετική συνάντηση είχε η βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών Β2 και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα.

Το πρώτο από τα ραντεβού της για το 2024 επέλεξε να μην είναι πολιτικό καθώς βρέθηκε με την ομάδα φοιτητών και φοιτητριών Force of Entropy του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η κυρία Συρεγγέλα συναντήθηκε σε γνωστό στέκι των Δυτικών προαστίων σε χαλαρό και ευδιάθετο κλίμα, με τους φοιτητές ο ένας εκ των οποίων είναι από την Πετρούπολη και συζήτησαν για το πεδίο των σπουδών τους.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε η βουλευτής και Γραμματέας ΠΕ με τους φοιτητές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εξασφαλίσουμε μέρος της χρηματοδότησης ώστε η ομάδα να ταξιδέψει στο Ορλάντο των ΗΠΑ για τον τελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Chem-E-Car 2023.

Ο Θανάσης Κατσακιώρης, ο Χρήστος Μαδαμόπουλος, ο Ορέστης Πουλιάσης και η Εριφύλη Χριστοφορίδη, ξεπερνώντας ομάδες κορυφαίων πανεπιστημίων, κατέκτησαν την 10η θέση ανάμεσα σε 47 πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο και μας έκαναν εθνικά υπερήφανες και υπερήφανους.

Η κυρία Συρεγγέλα τόνισε στους φοιτητές ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους αλλά να μας κάνουν και εθνικά υπερήφανους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment