PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: 70χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του


Το βράδυ της Τρίτης (05/12) εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Κερατσινίου 70χρονος ως ύποπτος για τη δολοφονία 43χρονης.

Η γυναίκα έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς στο στήθος και την κοιλιακή χώρα στη Σαλαμίνα, σήμερα το πρωί.

Λίγο αργότερα, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Ισχυρίστηκε ότι αυτό οφείλεται σε «ερωτική αντιζηλία» με την σύντροφό του και πως δεν είχε σκοπό να διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 71χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος. Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 71χρονου, καθώς είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της γυναίκας.

Ο άντρας εντοπίστηκε στο Κερατσίνι, μέσα στο όχημα του θύματος, το οποίο είχε κλέψει μετά τον ξυλοδαρμό της 43χρονης, την Παρασκευή (01/12).

Όταν ο άντρας έφυγε από τη Σαλαμίνα με το αυτοκίνητο, είχε στην κατοχή του την καραμπίνα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού, δεν είχε δηλωθεί, αλλά και και το κινητό του τηλέφωνο.

Από το κινητό του τηλέφωνο και μέσω επικοινωνίας με τον πάροχο, οι αρχές κατάφεραν να βρουν το στίγμα του και να τον εντοπίσουν. Μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν ρούχα, μάλλον στη προσπάθειά του να ξεφύγει.

Σύμφωνα με το MEGA, o δράστης έφτασε λίγο μετά τις 6 το πρωί στο σπίτι και αφού βεβαιώθηκε ότι ήταν μόνη της η γυναίκα, σημάδεψε την γυναίκα μέσα από το τζάμι της πόρτας και την πυροβολεί με δύο σφαίρες.

Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και την σκέπασε με μία κουβέρτα, όπως αναφέρει το MEGA. Είτε δεν άντεξε στο θέαμα είτε σκέφτηκε πιθανώς να την μεταφέρει κάπου αλλού.

Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει πριν από τρεις μέρες στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο δεν πρόλαβε να πατήσει.

Ο άνδρας βρίσκεται πλέον, στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και δίνει την κατάθεσή του για το τί συνέβη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment