PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Γιορτή Γυναίκας, Άρωμα Γυναίκας!


Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν και τιμούν όλες τις γυναίκες!

Άρωμα γυναίκας θα μυρίσει σε όλα τα καταστήματα με μία αποκλειστική προσφορά μόνο για τις 8 Μαρτίου!

Όλοι οι πελάτες επωφελούνται με έκπτωση -20% με την αγορά 200γρ και άνω στον Ελληνικό Χαρμάνι Άρωμα. Ένα εξαιρετικό χαρμάνι σχεδιασμένο με βάση την πείρα και το μεράκι της Οικογένειας Λουμίδη. Συνδυάζει 4 εκλεκτές ποικιλίες από τρείς ηπείρους που προσδίδουν ένα σύνθετο γευστικό προφίλ με γεμάτη, πλούσια γεύση και χαρακτηριστικό άρωμα.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη με παράδοση από το 1920 συνεχίζουν με μεράκι και όρεξη να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες γύρω από τον κόσμο του καφέ, αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη & Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment