PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Γιορτή Γενικής Γυμναστικής στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού


Τo Σάββατο 28 Μαΐου ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού διοργάνωσε στο Δημοτικό Στάδιο Καματερού (Γούναρη και Θεοτόκου , Γεροβουνό) την ετήσια Γιορτή Γενικής Γυμναστικής.

Τo Σάββατο 28 Μαΐου ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού διοργάνωσε στο Δημοτικό Στάδιο Καματερού (Γούναρη και Θεοτόκου , Γεροβουνό) την ετήσια Γιορτή Γενικής Γυμναστικής. Για μία ακόμα χρονιά περισσότερα από 400 παιδιά, πλημμύρισαν το χώρο με την ζωντάνια τους. Τα χρώματα ,η μουσική και η κίνηση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των 36 προγραμμάτων Ρυθμικής – Ενόργανης Γυμναστικής , Μαζορετών και dance aerobic που έλαβαν χώρα. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από γονείς και θεατές που εντυπωσιάστηκαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια και την επίδοση των παιδιών τους. Αξιέπαινοι ήταν και όλοι οι προπονητές που δούλεψαν σκληρά όλη την χρονιά για να έχουμε θαυμαστό αποτέλεσμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν : ο Δήμαρχος της πόλη μας Νίκος Σαράντης, αντιδήμαρχοι και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι .Ο Δήμαρχος στην ομιλία του τόνισε την σημασία του αθλητισμού στις μέρες μας ,όπου στον ελεύθερο χρόνο των παιδιών κυριαρχεί ο υπολογιστής, η τηλεόραση και γενικά η καθιστική ζωή. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του, τίμησε τους προπονητές για την συνεργασία τους και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την πολύτιμη συμβολή τους στο στήσιμο και τη ροή της γιορτής.

Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment