Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Για υβριστική επίθεση από τον Ευ. Μεϊμαράκη κάνει λόγο ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Για «αναίτια, υβριστική και πρωτοφανή επίθεση», την οποία δέχθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, κάνει λόγο ο γενικός διευθυντής του κόμματος Κώστας Τζιμάρας, μετά την ένταση που σημειώθηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Ν.Δ, και αναφέρει ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

«Μετά την αναίτια, υβριστική και πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκα σήμερα από τον μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος, παρουσία των μελών της ΚΕΦΕ, δηλώνω ότι δεν θα τον παρακολουθήσω στο επίπεδο που επέλεξε να επιτεθεί εναντίον μου» αναφέρει ο κ. Τζιμάρας.

«Θέλω όμως να δηλώσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την τιμή και την υπόληψη μου, που είναι γνωστή στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος στη 40χρονη διαδρομή μου σε αυτό» συνεχίζει ο κ. Τζιμάρας και καταλήγει: «Προφανώς επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment