PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Για το καλύτερο αποτέλεσμα ο Α.Ο. Περιστερίου



Ο Α.Ο. Περιστερίου μετά από σχεδόν 3 μήνες προετοιμασίας ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για 3 συνεχόμενη χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Ο Α.Ο. Περιστερίου μετά από σχεδόν 3 μήνες προετοιμασίας ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για 3 συνεχόμενη χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής αντιμετωπίζοντας την ιστορική ομάδα του

Ηλυσιακού, εκτός έδρας στο γήπεδο του Ζωγράφου.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Γιάννης Τάμπρατζης που βρίσκεται για τέταρτο συνεχόμενο χρόνο στο πάγκο της ομάδος, αντιμετώπισε δυστυχώς προβλήματα με αποκορύφωμα τους 2 πολύ σοβαρούς τραυματισμούς του νεοαποκτηθέντα Ανδρέα Ζόνγκα και του Γιώργου Κόλλια που βρισκόταν στην ομάδα και την προηγούμενη χρονιά, με ρήξη πρόσθιων χιαστών.

Ήδη οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν χειρουργηθεί στο ιατρικό κέντρο αλλά δυστυχώς θα χάσουν όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό θα ολοκληρωθεί αύριο ( σήμερα ) και ελπίδα όλων είναι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Περιστερίου παρέθεσε δείπνο χθες σε όλο το ποδοσφαιρικό τιμ, σε γνωστό ρεστοράν του Περιστερίου και επικράτησε ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και Δ.Σ. δίνοντας όλοι την υπόσχεση τους <<ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο >> .

Επ’ ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος ο Α.Ο. Περιστερίου εύχεται σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά, και πάνω απ’ όλα εύχεται υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment