PeristeriNews.gr
Πολιτική

Για τις 15 Ιουνίου το νέο ντιμπέιτ μεταξύ των αρχηγών


Τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, αποφάσισε διακομματική Επιτροπή σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στο ντιμπέιτ που θα πραγματοποιηθεί δεν θα πάρει μέρος το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη που στις εκλογές της 21ης Μαΐου έμεινε εκτός Βουλής. Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του είναι η 15η Ιουνίου.

Αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η κριτική που έγινε τόσο από πολιτικούς αρχηγούς, όσο και από τους δημοσιογράφους στο format του ντιμπέιτ, φαίνεται πως θα φέρει αλλαγές.

Οι θεματικές ενότητες αναμένεται να είναι περισσότερες, ενώ ο προσανατολισμός -αυτή την ώρα τουλάχιστον- είναι να υπάρξει η περίφημη «ελεύθερη ερώτηση» δημοσιογράφων στους αρχηγούς.

Ήθελε δύο ντιμπέιτ ο ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ πριν τη συνεδρίαση της διακομματικής Επιτροπής, ανέφεραν ότι το κόμμα τους προσέρχεται σ’ αυτήν με πρόταση για δύο ντιμπέιτ. Ένα μεταξύ των 5 αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων και ένα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, που όπως ανεφέρουν «είχε δεχθεί» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment