PeristeriNews.gr
Διεθνή

Επέστρεψε στο Βατικανό ο πάπας Φραγκίσκος


Ο πάπας Φραγκίσκος επέστρεψε πριν από λίγο στο Βατικανό, έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποντίφικας υποβλήθηκε σε εξέταση πυρηνικής ιατρικής, η οποία ελέγχει την κατάσταση των σωματικών οργάνων. Η όλη εξέταση διήρκεσε περίπου σαράντα λεπτά.

Τον περασμένο Μάρτιο ο πάπας Φραγκίσκος είχε εισαχθεί στο ίδιο νοσοκομείο εξαιτίας οξείας βρογχίτιδας. Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι ο πάπας υποφέρει από χρόνια γοναλγία και συχνά πλέον χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αναπηρικό αμαξίδιο.

Υποφέρει από διάφορες ασθένειες

Σημειώνεται πως τον περασμένο Μάρτιο, ο Πάπας νοσηλεύτηκε στο Τζέμελι για λίγες μέρες μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ η υγεία του έχει επηρεαστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος συμπλήρωσε τον Μάρτιο το δέκατο έτος της θητείας του ως ποντίφικας, έχει υποφέρει από διάφορες ασθένειες τα τελευταία χρόνια. Τον Ιούλιο του 2021 αφαίρεσε μέρος του παχέος εντέρου του σε μια επέμβαση που αποσκοπούσε στην αντιμετώπιση μιας επώδυνης πάθησης του εντέρου.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment