PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γάζα: Θέσεις της Χαμάς έπληξε το Ισραήλ


Πλήγματα εναντίον θέσεων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας εξαπέλυσε η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, έπειτα από μια εκτόξευση ρουκέτας από τον παλαιστινιακό θύλακα.

Ισραηλινά αεροσκάφη στοχοθέτησαν ένα «στρατιωτικό συγκρότημα το οποίο ανήκε στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός.

Πηγές προσκείμενες στις παλαιστινιακές υπηρεσίες ασφαλείας δήλωσαν ότι οι επιδρομές προκάλεσαν ζημιές, αλλά όχι θύματα και ότι έγιναν στη Χαν Γιούνες, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, και στη Ντάιρ αλ Μπάλαχ, στο κεντρικό τμήμα του θύλακα.

Το βράδυ της Δευτέρας εκτοξεύθηκε μια ρουκέτα από τη Λωρίδα της Γάζας η οποία έπληξε μια πόλη στο νότιο Ισραήλ, χωρίς να προκαλέσει θύματα ή ζημιές.

Παλαιστίνιοι μαχητές που εδρεύουν στη Λωρίδα της Γάζας έχουν εκτοξεύσει ρουκέτες ή έχουν βάλλει με όλμους συνολικά 18 φορές από την 6η Δεκεμβρίου, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις «θεωρούν τη Χαμάς μοναδική υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας», επαναλαμβάνει ο στρατός.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment