PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Βαθιώτης: «Στηρίζουμε έμπρακτα τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας»


Ο καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον ετήσιο αγιασμό της ομάδας μπάσκετ ΑΕΚ Περιστερίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε το Δελτίο τύπου:

“Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 12:30 μ.μ. έγινε στο γήπεδο Μπόθου ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας μπάσκετ ΑΕΚ Περιστερίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης, χορηγός της ομάδας, παρευρέθη στη γιορτή «των παιδιών του μπάσκετ». Μίλησε με πολλή συγκίνηση, ως παλιός αθλητής στίβου, για την υπέρτατη προσπάθεια που καταβάλλουν οι γονείς και ο σύλλογος της ΑΕΚ Περιστερίου για την ανάπτυξη των παιδιών μέσα από τον υγιή αθλητισμό. Ακόμη αναφέρθηκε και στον ρόλο της αγωνιστικής άμιλλας για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας των μικρών αθλητών. Στην τελετή παρευρέθη και η ιατρός Πηγή Τάρλα απευθύνοντας χαιρετισμό προς όλους τονίζοντας την αγάπη της για το άθλημα του μπάσκετ και τη σημασία του στη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων.

Με πολύ ενθουσιασμό ανακοινώθηκε από την ιατρό Πηγή Τάρλα ότι οι γιατροί της πρωτοβουλίας των «Επιστημόνων Υγείας» θα προσφέρουν στην ομάδα μπάσκετ την ιατρική τους στήριξη εξετάζοντας τα παιδιά του συλλόγου μέσα στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων τους. Την ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου θα στηρίξει η ψυχολόγος Βίκυ Κονδύλη, υπεύθυνη του τομέα ψυχολογικής υποστήριξης των «Επιστημόνων Υγείας». Έτσι, όλοι μαζί θα πλαισιώσουν τις ανάγκες των αθλητών συμβάλλοντας στους στόχους του σωματείου για τον αναπτυξιακό αθλητισμό.

Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, στελέχη της παράταξης «Περιστέρι Μαζί», γονείς και πλήθος κόσμου καθώς και όλα τα τμήματα της ομάδας μπάσκετ ΑΕΚ Περιστερίου που με τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματά τους στήριξαν τους αθλητές και τον σύλλογο.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι Μαζί»

Γιώργος Βαθιώτης”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment