PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Γ. Βαθιώτης: «Ας αφουγκραστούμε τη θέληση των συμπολιτών μας»


Επιστολή από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι Μαζί», σχετικά με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, για τις συζητήσεις ενός κοινού μετώπου με σκοπό την δημιουργία μιας δημοτικής κίνησης που να μην έχει κομματική ταυτότητα.

Φωτο: (αριστερά) Δημήτρης Κελάφας, Γιάννης Καλαντώνης, Γιώργος Βαθιώτης, (δεξιά) Ελένη Ξεκαλάκη, Χρόνης Χρονόπουλος, Πηγή Τάρλα

Επιστολή από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι Μαζί», σχετικά με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, για τις συζητήσεις ενός κοινού μετώπου με σκοπό την δημιουργία μιας δημοτικής κίνησης που να μην έχει κομματική ταυτότητα. Διαβάστε αναλυτικά:

“Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» στο φύλλο 17/6/2013, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι Μαζί», θα ήθελα να εκφράσω τις σκέψεις που αντιπροσωπεύουν εμένα προσωπικά αλλά και τους συνεργάτες μου κοιτάζοντας στα μάτια κάθε φίλο Περιστεριώτη και να τις μοιραστώ μαζί του από καρδιάς.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές κάθε συμπολίτης μας δίνει καθημερινά το δικό του μοναδικό και διαρκή αγώνα με τη σκληρή πραγματικότητα. Απέναντι σε αυτή την άνιση μάχη εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του συμπολίτη μας και δημιουργούμε κοινωνικά έργα στο Περιστέρι μας (Κοινωνικό φροντιστήριο, κοινωνικό ιατρείο για απόρους και ανασφάλιστους, κοινωνικό ιατρείο για άτομα με αναπηρία, κοινωνικό οδοντιατρείο, τμήμα ψυχολογικής υποστήριξης και νομικό τμήμα) σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου σε μια περίοδο μάλιστα όπου η πόλη μας αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή κρίση θεσμών και αξιών. Κάποιοι βέβαια προσπαθούν να τραβήξουν μια κουρτίνα και να αποκρύψουν τα αποτελέσματα αυτής της κρίσης από τα μάτια μας αλλά δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή η κουρτίνα είναι διάφανη και όλοι κατορθώνουμε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας.

Πράγματι, έγιναν και γίνονται συζητήσεις για ένα κοινό μέτωπο δράσης, ηθικής και εμπιστοσύνης. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας κίνησης χωρίς κομματική ταυτότητα που θα ενώσει όλους τους συμπολίτες μας, ώστε να «αλλάξουμε» δημοτική σελίδα και να βγούμε από την κρίση αυτή νικητές με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά όχι το «εγώ» αλλά το «εμείς».

Ας αφουγκραστούμε λοιπόν επιτέλους την θέληση των συμπολιτών μας για κάτι νέο χτισμένο πάνω σε ένα πραγματικό όραμα και ομόφωνα να δηλώσουμε με την καρδιά μας μαζί σε μία σύμπραξη για το Περιστέρι.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι Μαζί»
Γιώργος Βαθιώτης”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment