PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Γ. Βαθιώτης: «Άγγελε καλό ταξίδι …»



Επιστολή του Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Περιστέρι Μαζί», Γιώργου Βαθιώτη, για τον άτυχο χαμό του Άγγελου Τσεσμελή.

Επιστολή του Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Περιστέρι Μαζί», Γιώργου Βαθιώτη, για τον άτυχο χαμό του Άγγελου Τσεσμελή:

Άγγελε καλό ταξίδι …

Ο Άγγελος λείπει από την οικογένεια του, τα παιδιά του και από τη ζωή που ονειρεύτηκε και όχι από τους αγώνες που θέλουν «μερικοί» για να οικειοποιηθούν το θάνατο του. Διότι αυτοί δεν συμμετείχαν ποτέ και πουθενά σε κανένα κοινωνικό έργο και δεν εκδήλωσαν ποτέ συναισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Παράλληλα εκφράζουν το παλαιοκομματικό και το κατεστημένο που οδήγησε τη χώρα μας εδώ που βρίσκεται σήμερα . Ήταν και είναι συμμέτοχοι της παλιάς αντιλαϊκής πολιτικής.

Εμείς οι Περιστεριώτες όλα αυτά δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε, δεν μας επιτρέπεται να τα ξεχάσουμε. Τα κόμματα και οι νοσταλγοί τους δεν έχουν καμία θέση στο Περιστέρι.

Θα θέλαμε να εξάρουμε και να συγχαρούμε τον ιατρό Χρόνη Χρονόπουλο, που στην αίθουσα του Δημαρχείου πρόσφερε τις υπηρεσίες του πασχίζοντας να σώσει τη ζωή του Άγγελου, χωρίς να οικειοποιηθεί το θλιβερό γεγονός, χωρίς να ζητήσει τα εύσημα των συμπολιτών μας.

Ας σταματήσουμε εδώ!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου και συμπολίτη μας Αγγέλου, είμαστε συμπαραστάτες στο πόνο και στη ζωή των δικών του ανθρώπων.

Όμως καλούμαστε να δείξουμε έμπρακτα, ΟΛΟΙ μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, τι μπορούμε να προσφέρουμε για τους συνάνθρωπους μας.

Γιώργος Βαθιώτης

Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Περιστέρι Μαζί»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Α. Παχατουρίδης: Έπεσαν τα πρώτα μπετά του νέου Πολιτιστικού Μεγάρου στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Την Τετάρτη 22/5 η δεύτερη εκδήλωση του Δήμου για τα 90 χρόνια Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Παιδικές παραστάσεις και κινηματογράφος στο κινηματοθέατρο «Κώστας Γαβράς»

Peristeri News

Leave a Comment