PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Απλές συμβουλές αυτονόμησης για το παιδί και τον έφηβο»



Τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου, διοργανώνουν ενημερωτικό σεμινάριο για γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και το ευρύτερο κοινό, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, και ώρα 19.00.

Τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου, εγκαινιάζοντας για τη φετινή σχολική χρονιά τον κύκλο των ενημερωτικών σεμιναρίων που διοργανώνουν για γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και το ευρύτερο κοινό, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, και ώρα 19.00, θέλοντας να δώσουν απαντήσεις και απλές συμβουλές σε ερωτήματα που απασχολούν πολύ συχνά τους γονείς και αφορούν στο παιδί από την πρώτη νηπιακή του ηλικία μέχρι και την έντονη περίοδο της εφηβείας, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα:

«ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΗΒΟ»

• Πως θα διαμορφώσω μια υγιή και αυτόνομη προσωπικότητα;

• Πόσο και μέχρι πότε πρέπει να στέκομαι δίπλα στο παιδί μου;

• Πότε θα πρέπει να φύγω από κοντά του και να μην ανταποκρίνομαι στο κάλεσμά του;

•Πότε θα πρέπει να σταματήσω να ελέγχω τα καθήκοντά του;

•Μήπως θα πρέπει να τον παρακολουθώ όταν βγαίνει έξω με τους φίλους του; Ή, να σταθώ πίσω από την πόρτα να ακούσω τι λέει στο τηλέφωνο;

Σ’ αυτά τα ερωτήματα και σε πολλά άλλα που θα τεθούν, θα δώσει απαντήσεις η κ. Ελένη Καλλέ σχολική ψυχολόγος, M.Sc Σχολικής Ψυχολογίας, δίνοντας την ευκαιρία ενός γόνιμου διαλόγου.

Η κ. Καλλέ εργάζεται τα τελευταία δώδεκα χρόνια στη Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου ως ψυχολόγος, έχοντας ως αντικείμενο την ομαλή ψυχοσυναισθηματική προσαρμογή των παιδιών και των εφήβων. Εξειδικεύεται σε θέματα πρόληψης και παράλληλης συμβουλευτικής σε γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ εκπονεί και οργανώνει προγράμματα ψυχικής υγείας για μαθητές.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Αγία Βαρβάρα: Έκρηξη χειροβομβίδας τα ξημερώματα

Peristeri News

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα

Peristeri News

Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Peristeri News

Leave a Comment