PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση αυτοακυρώνεται διαρκώς με κυνισμό



Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, κάνοντας γνωστό ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταψηφίζει τα προαπαιτούμενα.

Η φορολογική σφαγή ξεκίνησε, όλη η χώρα αντιμετωπίζει τον τυφώνα φοροκαταιγίδας που εξαπέλυσε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε ότι εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι και συνταξιούχοι θα δουν μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις τους.

Όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει τα νέα προαπαιτούμενα, που θα φέρει η κυβέρνηση, κατηγορώντας τη ότι τήρησε την υπόσχεσή της πως με την ψήφιση των δύο νομοσχεδίων ολοκληρώνεται η αξιολόγηση.

«Έχουμε μία κυβέρνηση που αυτοακυρώνεται συνεχώς, με κυνισμό και χωρίς φραγμό, και που εξαπατά για να κρατηθούν λίγο ακόμη στην καρέκλα» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Είπαν ότι θα το σκίσουν και έφεραν μνημόνιο μέσα στο μνημόνιο … είπαν ότι θα αυξήσουν το αφορολογητο και το μείωσαν … είπαν ότι δεν θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και τον αύξησαν … Εφεραν μια διάταξη “πλυντήριο” (σ.σ. για τις offshore) για τους δικούς τους και λίγο μετά ψήφισαν τροπολογία που προβλέπει το τελείως αντίθετο αντισυνταγματικό και ανεφάρμοστο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε αυτή τη φάρσα και την εξαπάτηση η Ν.Δ. δεν πρόκειται να συμπράξει, θα δείχνει αντίθεσή της με τον πιο έντονο τρόπο, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment