Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Γ. Κατρούγκαλος: Να πάρουν θέση οι πολιτικές δυνάμεις για το εργασιακό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την ανάγκη ενίσχυσης του εθνικού μετώπου για το εργασιακό, μέσα από την υποστήριξη του κοινού ανακοινωθέντος των κοινωνικών εταίρων επισημαίνει, ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος, με δήλωση του στη «Ναυτεμπορική», την Δευτέρα.

Ο υπουργός Εργασίας καλεί τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση επί του θέματος αυτού, ώστε να ενδυναμωθεί και να θωρακιστεί ακόμη περισσότερο η διαπραγματευτική θέση της χώρας, εν όψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των θεσμών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δηλώνει πως δεν τον αιφνιδίασε το γεγονός ότι, μετά την υπογραφή του κοινού ανακοινωθέντος, ακολούθησαν οι ανακοινώσεις του ΣΕΒ που ήταν «σε διαφορετικό ύφος», καθώς, όπως επισημαίνει, «ο ΣΕΒ, με την τελική του δήλωση, εμμένει στα από κοινού συμφωνηθέντα και δεν διασπά την εθνική διαπραγματευτική θέση».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μετατίθεται η έναρξη της υποχρεωτικής πληρωμής ενοικίων μέσω τράπεζας

Peristerinews.gr Newsroom

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2026

Peristerinews.gr Newsroom

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,8% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment